Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu confunda rozaceea cu acneea. Cum faci diferența

Publicat:

Rozacee – afecțiune dermatologica manifestata prin roșeața, vinișoare dilatate la nivelul feței și leziuni proeminente mici și roșii (papule eritematoase) sau cu conținut purulentRozaceea poate fi confundata cu acneea , o reacție alergica sau o alta problema dermatologica. Aceste simptome se pot agrava timp de cateva saptamani sau luni și apoi se pot diminua pentru o perioada. De obicei, rozaceea apare la femeile de 30 de ani cu tenul deschis la culoare. Aceasta afecțiune nu este vindecabila, dar poate fi ținuta sub control cu ajutorul tratamentului. Apeleaza la medicul dermatolog pentru stabilirea diagnosticului…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Plase de insecte eficiente și practice, pentru protecția din timpul verii – de unde le comanzi?

18:55, 21.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Cu toții așteptam anotimpul cald pentru a ne bucura de el. Razele soarelui de dimineața, serile calde și zilele insorite la piscina sunt o bucurie pentru toata lumea. Chiar și așa, se intampla foarte multe lucruri in timpul verii care ne afecteaza pe toți. Unul dintre…

Peste 300 de firme inființate pe zi! A ta are contabilitatea asigurata?

21:20, 13.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Gestionarea contabilitații este o componenta esențiala pentru succesul oricarei firme care aspira la succes. O contabilitate bine organizata poate preveni problemele legale, iți poate economisi bani și poate oferi o perspectiva clara asupra performanței financiare…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Bogdan Ivan, ministrul Cercetarii: Pana in aprilie vom avea o lege impotriva deepfake

20:45, 09.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Bogdan Ivan, a declarat vineri ca in Parlament este o lege, impotriva deepfake, care vine cu niste reglementari foarte clare pentru acele persoane sau companii care genereaza continut fals, iar pana in aprilie vom avea aceasta lege, pentru ca se afla deja pe ordinea de zi la Camera…

Care este diferenta dintre echimoza si hematom

11:20, 06.02.2024 - Echimoza și hematomul sunt termeni medicali care se refera la acumulari de sange in țesuturile moi ale corpului, rezultate in urma unor leziuni sau a unor lovituri. In pofida faptului ca se refera la aspecte diferite ale acestor acumulari de sange, cei doi termeni sunt adesea folosiți in mod similar…


Ce parere ai despre aceasta stire?