Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Novaya Gazeta Europa, către Putin: Piezi Hersonul, pierzi totul

Publicat:

este o „mare umilința” pentru Putin, spune generalului britanic , fost comandant adjunct al forțelor NATO, potrivit publicației , care dedica o analiza ampla subiectului.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Parlamentul Romaniei interzice jocurile de noroc in localitațile cu mai puțin de 15.000 de locuitori

23:06, 09.04.2024 - Astazi, intr-o mișcare surprinzatoare, Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege care interzice jocurile de noroc in localitațile din Romania cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Decizia a fost susținuta de 243 de voturi „pentru”, cu doar patru abțineri, in timp ce doi deputați nu au votat deloc.…

BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin cunoscuta

10:16, 08.04.2024 - Ceaiul din frunze de maslin este o bautura plina de beneficii, imbunatațind sanatatea cardiovasculara, reducand colesterolul și zaharul din sange, și oferind proprietați antioxidante și antiinflamatoare. The post BENEFICII TERAPEUTICE Descopera avantajele ceaiului din frunze de maslin, o minune puțin…

Reunificarea Irlandei, dupa un secol de secesiune, ar costa cel puțin 400 de miliarde de euro și ar dura peste 20 de ani

14:30, 05.04.2024 - Reunificarea Irlandei ar provoca o scadere imediata a nivelului de trai al cetatenilor insulei si ar fi posibila doar printr-o crestere mare a impozitelor si o reducere a investitiilor publice, potrivit unui studiu publicat joi de Institutul pentru Afaceri Internationale si Europene (IIEA) din Dublin,…

Stoltenberg face apel catre SUA sa ajute Ucraina: „E și in interesul lor ca Putin sa nu caștige razboiul”

16:15, 03.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se asteapta ca legislativul american sa ia cat mai curand o decizie in sensul deblocarii ajutorului militar pentru Ucraina, intrucat este in interesul de securitate al SUA ca Putin sa nu castige razboiul, transmite Agerpres.

Lukașenko a mers la granița vestica a Belarusului sa anunțe ca se „pregatește de razboi”: „Sincer, facem pregatirile necesare”

17:30, 02.04.2024 - Dictatorul bielorus, Aleksandr Lukașenko, a anunțat ca se pregatește de razboi, deși „nu și-l dorește”. Aliatul lui Putin a vizitat orașul de granița Grodno, aproape de frontierele Belarusului cu Polonia și Lituania, relateaza Ukrainska Pravda.

Secretarul general al Șteiului, depistat de ANI in conflict de interese. Ar fi obținut un folos de puțin peste 100 de lei

14:55, 01.04.2024 - Agenția Naționala de Integritate (ANI) a anunțat, luni, ca a constatat conflictul de interese de natura administrativa sau a sesizat organele de urmarire penala in cazul a 11 funcționari publici, printre care și secretarul general al orașului Ștei, Voichița Mariana Dale.

De ce barbații devin mai puțin fertili. Bacteria comuna care influențeaza calitatea spermei

13:25, 30.03.2024 - Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitații din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin.


Ce parere ai despre aceasta stire?