Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul lider de la Tiraspol, acuzat că a colaborat cu Băsescu şi că e omul britanicilor

Publicat:

Noul lider de la Tiraspol, , este tanar, are aura unui reformator si a reusit sa obtina increderea electoratului, infrangandu-l pe candidatul sustinut de Kremlin, in ciuda faptului ca in campanie a fost acuzat ca a lucrat cu serviciile britanice si ca a colaborat cu .

Noul lider al Transnistriei, Evgheni Șevciuk, a suferit mai multe infrangeri pana sa obtina marea sa victorie de duminica, scrie agentia RIA Novosti, preluata de UNIMEDIA. El a fost neindreptațit de regimul Smirnov, fapt ce l-a favorizat in ochii alegatorilor.

La…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Nicușor Dan anunța ca a depus o plangere penala in cazul documentului prin care e acuzat ca a colaborat cu Securitatea

19:01, 04.06.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a depus, marti, o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5 Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de fals material și uz de fals cu privire la documentul potrivit caruia ar fi colaborat cu Securitatea.

Fostul lider sindical al postașilor din Constanta, acuzat ca a delapidat 350.000 de lei din cotizații

14:05, 25.05.2024 - Fostul presedinte al Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania, filiala Constanta, este acuzat de delapidare. El nu ar fi putut prezenta documente justificative pentru suma de 350.000 de lei, bani proveniti din cotizatii. 

Sirski, acuzat de subalterni ca e „obsedat de control” și e preocupat mai degraba de PR. „Un lider slab obișnuiește sa faca asta”

12:50, 22.05.2024 - Un ofițer ucrainean in rezerva, fondator al Frontelligence, un site de analize militare despre razboiul din Ucraina bazate pe informații din surse deschise (OSINT), l-a acuzat pe șeful armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, de faptul ca „micromanageriaza” unitațile, in timp ce vizitele sale de pe linia…

Liderul separatist de la Tiraspol ameninta cu „razboi mondial” in cazul in care Chișinaul va incerca reintegrarea Transnistriei

17:15, 10.04.2024 - Așa-numitul lider al regiunii separatiste transnistrene, Vadim Krasnoselski, amenința un razboi „mondial” daca Chișinaul va incerca sa reintegreze Transnistria in componența sa, amenințarea fiind facuta in contextului primului Forum pentru Reintegrare care va avea loc in data de 11 aprilie in Rep.

Separatiștii transnistreni amenința cu un razboi mondial: „R. Moldova jongleaza cu torțe intr-un depozit plin cu praf de pușca”

13:20, 10.04.2024 - Liderul separatiștilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, amenința cu un razboi mondial daca Republica Moldova va incerca sa reintegreze Transnistria in componența sa, relateaza deschide.md. Declarația vine ca reacție la primul Forum pentru Reintegrare, care va avea loc joi la Chișinau. Krasnoselski…

Ignatiev, dat in cautare de autoritațile de la Kiev: Așa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol este acuzat ca a „sprijinit statul agresor”

19:40, 30.03.2024 - Așa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol, Vitalii Ignatiev, a fost dat in cautare de autoritațile din Ucraina. Cel puțin asta se arata in baza de date de cautare a Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Traian Basescu, ipoteza interesanta: 'Daca ajung in Moldova și Transnistria, rușii nu vor rezista!'

21:10, 09.03.2024 - Traian Basescu a lansat o ipoteza interesanta cu privire la miza Republicii Moldova și a Transnistriei in razboiul ruso-ucrainean. Fostul șef de stat spune ca Rusia nu ar avea cum sa reziste acolo, daca va incerca sa cucereasca aceste regiuni. „Daca Ucraina pierde Razboiul, Romania intra intr-o epoca…


Ce parere ai despre aceasta stire?