Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul film Star Wars, ''The Last Jedi'', se anunță un real succes: "O să vă facă să vă duceți în curtea din spatele casei, să vă luați navele spațiale de jucărie și să 'zburați' cu ele"

Publicat:

Starurile filmului ": ", care va fi lansat in cinematografele din SUA la 15 decembrie, le-au dezvaluit duminica fanilor o serie de detalii din noul episod al francizei de succes, dar s-au ferit sa ofere informații privind intriga filmului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vodafone și Orange anunța extinderea cu succes a proiectului pilot al rețelei comune Open RAN 4G in anumite zone rurale din Romania

12:21, 22.05.2024 - In urma anunțului facut in octombrie 2023 privind primele apeluri 4G realizate pe o rețea comuna Open RAN in Romania, Vodafone și Orange anunța ca au extins cu succes proiectul lor pilot in anumite zone rurale din Romania, inclusiv tehnologia RAN virtualizata 2G (vRAN) complet integrata, o inovație…

Barbat de 71 de ani, talharit in curtea casei de o femeie și fostul ei concubin. Agresorii au scapat de inchisoare

13:50, 18.05.2024 - Un barbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani au fost condamnați la inchisoare cu suspendare dupa ce au intrat peste un localnic de 71 de ani, din Sacueni, și l-au talharit, furandu-i peste 2100 de lei dintr-un portofel.

Echipa din spatele trilogiilor de succes „Stapanul Inelelor” și „Hobbitul” va produce doua noi filme

09:01, 10.05.2024 - Warner Bros Discovery a anunțat ca primul dintre cele doua noi proiecte ale lui Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este intitulat provizoriu „Stapanul inelelor: vanatoarea lui Gollum”.

Lumea filmului este in doliu! A murit o mare stea, o boala crunta i-a pus capat zilelor lui Ian Gelder

19:25, 08.05.2024 - O noua zi, o noua veste tragica care ne anunța ca lumea filmului este in doliu! Presa britanica anunța ca a murit o mare stea, iar conform informațiilor, se pare ca o boala crunta i-a pus capat zilelor lui Ian Gelder, actor din celebra serie „Game of Thrones”. Lumea filmului este in doliu! Ian Gelder…

Distributia originala a filmului The Blair Witch Project cere plati retroactive odata cu anuntarea unui reboot

10:20, 22.04.2024 - Starurile din "The Blair Witch Project" au cerut mai multe compensatii pentru munca lor la filmul original, precum si "consultari semnificative" pentru orice reboot si continuari, dupa ce s-a anuntat ca franciza horror va fi readusa pe ecrane, scrie The Guardian, potrivit news.o.

Afacere romaneasca de succes: O florarie online a avut vanzari de peste 900.000 de euro in primul trimestru

09:40, 11.04.2024 - Floraria online Floria.ro anunța ca a avut vanzari de peste 900.000 de euro in primul trimestru, plus 5% fata de T1 2023. Firma se asteapta la o crestere de 15% a vanzarilor in perioada de Florii si Paste, anunța Ziarul Financiar.

Familie din Cluj, terorizata de trei barbați care au incendiat mașina și un corp de mobilier in curtea casei

14:25, 10.04.2024 - Trei barbați, cu varste cuprinse intre 22 și 38 de ani, din municipiul Timișoara și din municipiul Campia Turzii, sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

Afacerea de succes inceputa de un roman cu banii luati de pe o masina. Acum, se gandeste sa se extinda

12:10, 05.04.2024 - In urma cu ani buni, Mircea Nicolescu deschidea Placintissima, un laborator in care se faceau tarte și quiche-uri pentru toate gusturile. Ulterior, romanul s-a extins și a inceput sa faca și torturi. Afacerea a inceput-o cu banii pe care i-a primit dupa ce vanduse o mașina. In timp, afacerea s-a extins…


Ce parere ai despre aceasta stire?