Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noul Cod iartă şi un colonel orădean

Publicat:

Lista VIP-urilor a caror dosare vor fi prescrise potrivit il cuprinde si pe colonelul Vlasceanu. Intrarea in vigoare, pe 1 februarie, a , produce o situatie hilara in cazul a doi colonei fosti comandanti de in Oradea.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

CNAIR a facut publica lista celor 74 de locații cu radare fixe din Romania

21:10, 16.03.2024 - CNAIR (Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a facut publica lista celor 74 de locații cu radare fixe din Romania. Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START…

Parlamentul are doi deputați noi

11:16, 14.03.2024 - Parlamentul are doi deputați noi. Mandatele de deputat ale Anei Speianu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, și Said-Muhmat Amaev, candidat supleant pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au fost validate de Curtea Constituționala. Deputații au…

Alin Tișe cere meritocrație in propriul partid: „Locul ocupat de PNL Cluj pe lista de europarlamentare este unul RUȘINOS”

11:56, 12.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj nu este deloc mulțumit de poziția a 13-a, ocupata de europarlamentarul clujean Daniel Buda, pe prima lista, neoficiala și, probabil, supusa schimbarilor, cu candidații alianței PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Ultima ora! O procurora PA a demisionat: Am ajuns in lista SIS, pentru ca investigam cum instituțiile statului au fabricat și diseminat informații false despre judecatori neloiali puterii

13:30, 11.03.2024 - Procurora din cadrul Procuraturii Anticorupție, Victoria Furtuna, a depus cererea de demisie din funcție, dupa 18 ani de activitate. Anunțul a fost facut de aceasta pe rețele. „Aceasta decizie nu a fost una ușoara pentru mine”, a scris Furtuna.

UAT Adamclisi, auditata de Curtea de Conturi. Neincasarea unei amenzi aplicate de Directia Silvica din Constanta, pe lista deficientelor (DOCUMENT)

17:00, 10.03.2024 - In Sectiunea Document poate fi parcurs integral Raportul Curtii de Conturi pentru UATC Adamclisi, precum si masurile dispuse de auditorii financiari.Auditorii Curtii de Conturi a Romaniei, Camera de Conturi Constanta au incheiat raportul de audit financiar desfasurat la UAT Comuna Adamclisi, din judetul…

Garry Kasparov, opozant al lui Putin si fost campion mondial la sah, a fost plasat pe lista „teroristilor” in Rusia

19:30, 06.03.2024 - Rusia l-a plasat pe opozantul Garry Kasparov, fost campion mondial la sah si care in prezent traieste in exil, pe lista persoanelor declarate „teroriste si extremiste”, potrivit unei notificari a serviciului rus pentru informatii financiare, consultata miercuri de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?