Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă ipoteză în cazul băiatului de 12 ani din Dâmbovița, mort la un hotel din Austria. Sora lui rupe tăcerea

Publicat:

Un baiat de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la o inalțime de 15 metri de la geamul hotelului in care era cazat cu colegii și profesorii lui.

Un baiat de 12 ani, din Dambovița, pasionat de parkour, a murit dupa ce a cazut de la fereastra hotelului unde era cazat. Baiatul se afla impreuna cu un grup de 30 de elevi din mai multe localitați din Dambovița intr-o excursie, insoțiți de doi profesori, și planuiau sa viziteze Targul de Craciun de la Viena. Excursia i-a costat pe parinți 300 de euro.

Tragedia s-a intamplat intr-un orașel apropiat de Viena, in Austria, dupa ce baiatul de 12 ani…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cal cazut intr-un beci, salvat cu ajutorul pompierilor

16:50, 10.05.2024 - Un cal care a cazut intr-un beci, la o adancime de aproximativ trei metri, in localitatea Viforata, a fost scos cu ajutorul pompierilor, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.

Mama unui bebeluș de numai trei luni a murit dupa ce a cazut de la etaj

10:40, 09.05.2024 - O buzoianca in varsta de 42  de ani a murit, astazi, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc de pe Unirii. Femeia era mamica unui bebeluș de numai trei luni, spun vecinii. Tragedia a avut loc joi dimineața, in jurul orei 07:00, cand trecatorii au auzit o bubuitura puternica, in spatele …

Primele rezultate in cazul fetiței de 4 ani, din Calarași, care a murit dupa ce a mancat carne la gratar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase

14:40, 02.05.2024 - Inspectorii sanitari au recoltata mai multe probe dupa decesul cutremurator de zilele trecute.Rezultatele preliminarii arata ca pestele si micii consumati de copila erau contaminate. Mai exact, in carnea respectiva s-au gasit valori mai mari decat cele normale.In acest moment, se poate spune ca fetita…

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Avocatul Poporului a recționat in cazul baiatului peste care a cazut o poarta de fotbal

16:45, 02.04.2024 - Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, Vasile Coroi, anunța ca s-a sesizat din oficiu pe cazul copilului de 7 ani din raionul Singerei, care, la data de 30 martie, a fost spitalizat la Institutul Mamei și Copilului, dupa ce peste el a cazut poarta de fotbal. „In contextul situațiilor tragice…

Raportul INEC in cazul exploziilor de la Crevedia. Avocat: „Putem subsuma tragedia de la Crevedia la un singur cuvant: bani”

15:21, 06.03.2024 - Au aparut ultimele detalii in cazul exploziilor devastatoare de la Crevedia, din județul Dambovița. Experții au concluzionat ca deflagrațiile au fost provocate de utilizarea unor pompe de transvazare neomologate.


Ce parere ai despre aceasta stire?