Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noile sancţiuni impuse importurilor de petrol rusesc ar putea paraliza rafinăria italiană ISAB a Lukoil

Publicat:

Sanctiunile europene impuse importurilor de petrol rusesc ar putea paraliza rafinaria italiana ISAB a Lukoil si ar putea duce la pierderi de locuri de munca pe plan local, a avertizat presedintele regiunii Sicilia, , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Sud va amenda distribuitorii de alimente pentru reducerea dimensiunii produselor fara anunțarea clienților

13:06, 03.05.2024 - Autoritatea pentru concurenta din Coreea de Sud (FTC) a anuntat vineri ca producatorii si distribuitorii de alimente vor fi obligati sa ii instiinteze pe cumparatori daca au redus dimensiunea produselor lor. In caz contrar vor fi amendati cu pana la 10 milioane de woni (7.300 de dolari), transmite Reuters,…

Uniunea Europeana discuta apararea pentru Ucraina și sancțiunile impuse Iranului

10:55, 22.04.2024 - Miniștrii de externe ai Uniunii Europene se intalnesc luni la Luxemburg pentru a discuta despre consolidarea apararii aeriene a Ucrainei și extinderea sancțiunilor impotriva Iranului, transmite Reuters.

Vor sancționa SUA exporturile de petrol ale Iranului, dupa atacul impotriva Israelului? Ce spun analiștii

08:40, 17.04.2024 - Politicienii americani ar putea discuta saptamana aceasta o serie de proiecte de lege pentru a inaspri sanctiunile impotriva Iranului, insa parerile analiștilor sunt imparțite, relateaza Reuters.

Rusia si China fac comert cu sarma de cupru, trecuta in acte ca deseuri, pentru a evita taxele si sanctiunile

10:40, 15.04.2024 - Grupul Russian Copper Company (RCC) si mai multe firme chineze au evitat taxele si sanctiunile occidentale prin comertul cu sarma noua de cupru, care in acte era trecuta drept deseuri, au declarat pentru Reuters mai multe surse din apropierea acestui dosar.

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Sapte morti, inclusiv trei copii, intr-un atac rusesc cu drona asupra orasului Harkov

09:40, 10.02.2024 - Un atac rusesc cu drona a ucis sapte civili, inclusiv trei copii, in orasul Harkov din estul Ucrainei, a anuntat sambata guvernatorul regional Oleh Sinehubov, citat de Reuters si France Presse.

iPhone pliabil? De ce nu! Cand vor fi disponibile noile telefoane

08:40, 08.02.2024 - Apple construieste prototipuri pentru cel putin doua iPhone-uri care se pliaza pe latime, ca o clapeta, a relatat miercuri The Information, citand o persoana care cunoaste direct situatia, transmite Reuters. iPhone-urile pliabile sunt in faza timpurile de dezvoltare si compania nu are planuri de productie…


Ce parere ai despre aceasta stire?