Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NOI STENOGRAME în scandalul traficului cu sânge de la Slobozia. Detalii halucinante, demne de o minte criminală

Publicat:

Noi stenograme in cazul traficului cu sange de la Slobozia. de Transfuzii negocia la sange cine primea sau nu dreptul la viata. Cand era vorba de batrani sau copii de etnie roma , indiferent de problemele lor, medicul ii lasa pana in ultimul moment.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piedone, noi detalii despre scandalul Realitatea TV: S-a facut plangere penala pentru harțuire

06:35, 16.05.2024 - Cristian Popescu Piedone a venit cu noi detalii vis-a-vis de scandalul cu postul de televiziune Realitatea TV. Edilul susține ca in urma incidentului de miercuri, cand jurnaliștii de la postul TV au patruns in sediu, va depune plangere penala pentru harțuire. Cristian Popescu Piedone: Eu nu platesc…

STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu. Judecatoare Ancuța Popoviciu, val de intrebari șocante: Cat ați cheltuit la inmormantare?

23:21, 10.05.2024 - DIALOG HALUCINANT INTRE JUDECATOAREA SFIDATOARE ȘI TATAL LUI SEBITatal lui Sebi: Ne-a distrus ca familie, nu mai e familia care era. Din ziua accidentului noi nu mai suntem ce am fost, suntem oameni terminați.Judecatoarea: Are o sora?Tatal lui Sebi: Are, doar ce v-am spus ca are o sora. S-a schimbat…

Acces Direct. Mama lui Gheboasa, ținuta departe de copiii ei de mai bine de 15 ani! Claudia, detalii halucinante: „Furau pe acolo...” / VIDEO

17:50, 02.05.2024 - Mama lui Gheboasa nu mai știe nimic de copiii ei de mai bine de 15 ani! Claudia a oferit detalii halucinante și a dezvaluit și din ce motiv nu l-a crescut pe artist. Ce a marturisit femeia, in excusivitate pentru Acces Direct.

Elena Udrea, decizie de ultima ora in scandalul de 375.000 de euro / Detalii exclusive

22:50, 09.04.2024 - Procesul in care a fost solicitat declararea falimentului firmei Bai Boghiș SRL a intrat in linie dreapta dupa ce, recent, Elena Udrea și alți creditori au fost de acord cu raportul de evaluare intocmit de experți.

Patrick Mouratoglou ofera detalii mai puțin cunoscute despre scandalul de dopaj in care a fost implicata Simona Halep

10:46, 15.03.2024 - Simona Halep a primit o reducere importanta a pedepsei in cazul de dopaj (de la 4 ani la 9 luni), iar saptamana viitoare o vom vedea jucand la WTA Miami. Patrick Mouratoglou, fostul sau antrenor, a oferit pentru Tennis Channel detalii mai puțin știute despre situația in care s-a aflat fosta lidera mondiala.

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.

Șeful PSD Iași s-a enervat și i-a scris lui Nicolae Ciuca: Scandalul a pornit de la un dosar DNA!

12:15, 04.03.2024 - Liderul PSD Iasi, Bogdan Cojocaru, ii solicita, intr-o scrisoare deschisa, presedintelui PNL, Nicolae Ciuca, retragerea sprijinului politic acordat sefului Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, dupa ce in presa locala au aparut noi detalii din dosarul in care Alexe este acuzat luare de mita si instigare…

Consilierul local Roxana Iliescu, detalii halucinante despre scandalul turnului de apa din Iosefin: „Expresia incompetenței USR”

16:56, 28.02.2024 - Consilierul local Roxana Iliescu (Pro Romania) critica administrația locala pentru eșecul proiectului de reabilitare a turnului de apa din zona Iosefin. „Turnul de Apa din Timișoara – sau expresia incompetenței USR de a duce la bun sfarșit un proiect important pentru timișoreni, valabila in atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?