Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noapte de teroare pentru un supermodel. "Mi-am dat seama cât valorează viața

Publicat:

Fotomodel și blogger, tanara italianca (24 de ani) e cunoscuta mai ales prin faptul ca e casatorita cu un fotbalist spaniol de top, , adversar al Romaniei in grupa preliminara pentru Euro 2020.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubit

20:20, 23.04.2024 - O cunoscuta prezentatoare TV din Romania traiește in teroare! Este amenințata cu moartea de fostul iubitCristina Cioran a facut dezvaluiri șocante. Fosta prezentatoare TV spune ca traiește in teroare de cand s-a desparțit de tatal fetiței ei. Chiar daca a cerut recent un ordin de protecție impotriva…

Milano, la un pas de a interzice vanzarea de pizza sau inghețata dupa miezul nopții

20:50, 21.04.2024 - Liderii din Milano au fost acuzați ca au pornit un razboi impotriva mancarii la pachet (n.r. sistemul to go), printre care se numara și pizza sau inghețata, in incercarea de a combate “viața de noapte salbatica” din orașul din nordul Italiei, noteaza The Guardian. “Viața de noapte salbatica” Viceprimarul…

Dramele din viața Oanei Radu. A fost abandonata de tatal ei dupa naștere, fostul iubit a murit incendiat, iar cu fostul soț spune ca a trait in teroare

18:40, 12.04.2024 - Oana Radu se bucura de un succes incredibil și este o femeie implinita, insa nu a putut sa spuna același lucru despre viața ei dintotdeauna. Artista a trecut printr-o muțime de drame. A fost abandonata de tatal ei, fostul iubit a murit incendiat, iar relația cu Catalin Dobrescu s-a dovedit a fi un eșec.

Firea a vorbit despre retragerea din viața politica. 'Mi-am dat seama ca ar fi corect pentru mine sa ma retrag'

10:30, 10.04.2024 - Realeasa in funcția de președinte a PSD București, Gabriela Firea a marturisit ca s-a gandit la retragere cand a fost data la o parte din postura de candidata la alegerile de la Primaria Capitalei.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Destinații vibrante pentru viața de noapte, orașe preferate de pasionații de distracție

07:40, 28.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. In cautarea experiențelor nocturne pline de distracție și aventura cei interesați se indreapta catre destinații stralucitoare, unde luminițele neonului iși intampina vizitatorii cu promisiunea de a trai momente memorabile. In continuare sunt trecute in revista cateva…

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?