Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nikolas Sax, probleme de sănătate! Cum se simte cântărețul în aceste momente: “Multumesc lui Dumnezeu” / FOTO

Publicat:

a fost destul de absent in mediul online in ultimele zile, astfel ca fanii i-au simțit imediat lipsa și i-au transmis numeroase mesaje. Asaltat de intrebari, cantarețul le-a marturisit ca nu se simte deloc bine și o sa revina atunci cand o sa iși revina. Ce probleme de sanatate are celebrul manelist!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regele Charles pare ca e pe moarte: 'Se simte rau! Starea sa de sanatate nu duce cu gandul la nimic bun!'

20:35, 29.04.2024 - Regele Charles pare ca e pe moarte: 'Se simte rau! Starea sa de sanatate nu duce cu gandul la nimic bun!'Nu este o atmosfera buna la Palatul Buckingham. In ciuda eforturilor regelui de a da dovada de curaj și forma buna, zvonurile care circula in cercurile aristocrației britanice nu duc cu gandul la…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Ce semnifica semiluna alba de pe unghiile tale. Atenție: marimea sa poate semnala boli de inima

23:20, 13.03.2024 - Lunula este o regiune semilunara de forma unui semicerc albastrui sau alb pe unghia fiecarui deget. Aceasta zona de la baza unghiei este considerata de mulți oameni a fi misterioasa și fascinanta datorita posibilelor semnificații legate de sanatate.Lunula de pe unghii poate oferi indicii interesante…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Anamaria Prodan a aparut in ipostaze tulburatoare. Ce probleme de sanatate a intampinat: ‘Nu pot sa ma mișc’

10:06, 10.03.2024 - Anamaria Prodan a aparut in ipostaze tulburatoare in reality show-ul „Prodanca. Punct si de la capat”. Impresara a dezvaluit ca nu se simte bine și a fost la un salon de mesaj. Insa nici acest lucru nu a ajutat-o foarte mult, așa ca a avut nevoie de o pauza. Ce a declarat? Anamaria Prodan se […] The…

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?