Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicuşor, fiul cel mare al Narcisei Guţă, îşi înfruntă mama! Versiunea lui despre momentul atacului

Publicat:

a declarat, rusinata, ca, weekend-ul acesta, a fost atacata de fiul sau cel mare, Nicusor, care i-a cerut 2000 de euro. Potrivit barbatului mama sa i-a vandut casa care ii apartinea lui, de drept.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baiatul injunghiat și taiat cu maceta la liceul Iuliu Maniu a fost externat. Adolescentul, declarații despre momentul atacului

15:10, 05.04.2024 - Elevul atacat la liceul Iuliu Maniu a fost externat, dupa o zi petrecuta in spital. Starea lui de sanatate este buna, insa necesita mai multe ingrijiri, din cauza unei plagi cauta de lovituri. Adolescentul a facut declarații curemuratoare despre mmentul in care a fost atacat.

„Il alergau cu doua macete, el fugea foarte repede”. Momentul atacului de la o școala din București, unde un elev a fost injunghiat

19:50, 03.04.2024 - Imaginile cu incidentul extrem de grav care a avut loc la o școala din Capitala au fost facute publice. Un copil de 16 ani a fost injunghiat in timp ce era in curtea școlii. Cei care l-au agresat nu invața in aceeași școala, iar martorii spun ca ar fi intrat pe langa paznici sau au sarit gardul.

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova

13:40, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus.

Momentul atacului din Moscova a fost filmat! ISIS a publicat imaginile / VIDEO

12:10, 24.03.2024 - Momentul atacului din Moscova, care a avut loc vineri, pe data de 22 martie 2024, a fost filmat. ISIS a publicat imaginile șocante cu atentatul terorist din Rusia. 115 oameni au murit și alte sute de persoane au fost grav ranite.

(video) ISIS publica o filmare explicita despre care sustine ca arata momentul atacului de la Moscova

09:25, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic, potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism, scrie digi24.ro .

ISIS publica o filmare explicita despre care sustine ca arata momentul atacului de la Moscova

07:45, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic, potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Marturiile halucinante ale barbatului in sevraj care și-a ucis mama: in momentul atacului, se credea Dumnezeu și spunea ca femeia e posedata

07:16, 05.03.2024 - In fata magistratilor, autorul crimei a recunoscut totul și a facut marturii halucinante. Barbatul se credea Dumnezeu, in momentul atacului, și susține ca mama sa ar fi fost posedata. Mai mult, acesta spune ca nu regreta fapta . Individul aflat sub influența drogurilor și-a atacat mama, o femeie de…

Sotia barbatului ucis la petrecerea de la Padina a fost de fata in momentul atacului cu maceta. Dezvaluiri cutremuratoare

12:55, 12.02.2024 - Pe 11 februarie, in stațiunea Padina a avut loc o altercație, in urma careia un barbat avea sa-și piarda viața. In cursul acestei zile au aparut noi informații, iar conform acestora, sotia barbatului ucis la petrecerea de la Padina a fost de fata in momentul atacului cu maceta.


Ce parere ai despre aceasta stire?