Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Luciu, relație șocantă cu Sile și Nuțu Cămătaru. L-a înșelat pe fostul iubit

Publicat:

In cartea de care s-a ocupat sunt povestite unele dintre cele mai importante momente din viața lui Nuțu Camataru. Mulți și-au dat seama ca exista detalii facute publice despre multe personaje feminine cunoscute in showbizul romanesc, chiar daca nu sunt date nume. Ce legatura a avut cu Sile și Nuțu Camataru […] The post , relație șocanta cu Sile și Nuțu Camataru. L-a inșelat pe fostul iubit appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal in familia regala a Spaniei. Regele Felipe al VI-lea al Spaniei ar fi fost inșelat de Regina Letizia cu fostul iubit

16:15, 02.06.2024 - Familia regala a Spaniei se confrunta cu un scandal major dupa ce au aparut acuzații ca regina Letizia l-ar fi inșelat pe regele Felipe cu un fost iubit, care a fost soțul surorii sale, Telma Ortiz.

Scandal uriaș in familia regala a Spaniei, dupa dezvaluiri ca Letizia l-a inșelat pe Felipe cu un fost iubit. "Regele a fost devastat"

11:15, 02.06.2024 - Sunt tensiuni la casa regala a Spaniei dupa ce un jurnalist spaniol a publicat cartea „Tacerile Letiziei” in care spune ca regina Letizia și-ar fi inșelat soțul, iar regele Felipe ar fi fost „devastat și distrus” de presupusa aventura a ei.

Și inșelat, și jefuit. Cum a ajuns un oradean sa fie jefuit de un barbat care avea o relație cu soția lui

09:35, 29.05.2024 - Ceea ce trebuia sa fie o discuție lamuritoare intre doi barbați - unul fiind soțul incornorat, iar celalalt tanarul cu care soția ar fi avut o relație – a devenit subiectul unui dosar penal pentru talharie, ajuns pe rolul Judecatoriei Oradea.

Oana Ionița are iubit dupa divorț. Ce spune despre noua sa relație? ”Copiii l-au cunoscut” VIDEO EXCLUSIV

14:26, 03.04.2024 - Oana Ionița și Florin Budnaru s-au casatorit civil in vara lui 2013, nașiți fiind de Mihai Gainușa, colegul de la Cronica al Oanei, și de soția acestuia. Deși formau o familie frumoasa, cei doi au divorțat in 2023, dupa 10 ani de relație. Acum, Oana traiește o frumoasa și discreta poveste de dragoste…

Annes, despre participarea la Power Couple sau Asia Express alaturi de iubit. Ce iși dorește artista dupa 26 de ani de relație: „Sunt niste provocari” VIDEO EXCLUSIV

13:11, 03.04.2024 - Annes este o cantareața de succes și este cunoscuta datorita pieselor care au devenit hit-uri. A facut colaborari cu artiști consacrați, precum Jimmy Dub sau JerryCo. Atat pe partea de cariera, dar și in viața sentimentala, Annes se poate declara o femeie fericita și implinita! Cantareața are o relație…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.


Ce parere ai despre aceasta stire?