Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Luciu îşi căleşte tripleţii: «La -20 de grade îi scoteam afară»

Publicat:

Ca orice mama, isi doreste niste copii sanatosi, care sa nu raceasca la primul semn de vreme rece.

Bruneta marturiseste ca a fost foarte protectiva junior si se temea ca acesta se va imbolnavi la cel mai mic semn de slabiciune pe care il dadea.

"Nu e bine sa apleci urechea la toate tampeniile. Cu Zsolt am fost la toti doctorii. Acum, cu tripletii, de dimineata la 8, pana seara la 9-10 ei stau afara. Intra in casa, mananca, se joaca putin si ii scot afara. Si nu am nicio problema cu ei, nu au fost niciodata…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație ciudata la Ploiești: „Afara sunt peste 20 de grade Celsius, iar caloriferele sunt fierbinți”

09:55, 31.03.2024 - Temperatura in weekendul aceasta a ajuns la valori de vara, deși abia se termina prima luna de primavara. Chiar daca mulți romani s-au plimbat prin parcuri in pantaloni scurți și tricou, in Ploiești au duduit caloriferele, ca intr-o zi de iarna.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

METEO: Vremea se racește, iar ploile inca nu se opresc

07:25, 13.03.2024 - Dambovițenii nu scapa nici astazi de ploi. Precipitațiile se vor menține destul de insemnate cantitativ pe aproape tot parcursul zilei și in toate regiunile județului. Daca izolat mercurul din termometre va urca pana la 11 grade Celsius, in majoritatea regiunilor maxima zilei va fi de doar 8 grade.…

Romania, lovita de un val de aer polar: lapovița, ninsoare și ger. Cand revin temperaturile de 17 grade

08:10, 07.03.2024 - "Pentru mai multe regiuni ale țarii, respectiv Banat, Crișana, Transilvania, Oltenia și vestul Moldovei, ne așteptam ca precipitațiile sa se extinda ca arie. Pana joi seara, se vor acumula cantitați insemnate de apa, undeva la 10-15 litri și izolat peste 20 de litri.In zonele montane aferente acestor…

Cer senin astazi in Maramureș. Ce temperaturi sunt așteptate?

09:35, 04.03.2024 - Vremea ramane calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab, la moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 și 17 de grade, iar cele minime intre 2 și 6 grade. Izolat in zonele joase se va semnala ceața.


Ce parere ai despre aceasta stire?