Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Luciu a ajuns pe mana medicilor! Vedeta are coastele fisurate si o mana in ghips

Publicat:

a socat pe toata lumea cu aparitia sa. Bruneta prezinta o emisiune TV si a intrat in platou cu mana in ghips.


La inceputul emisiunii, , colegul , s-a tinut de glume si facut cateva remarci cu privire la starea brunetei. "Nicoleta a inceput sa simta din plin gustul de vacanta. Tocmai de aceea poarta un bandaj si un corset din colectia de vara. Indiferent de cate coaste fisurate ai, arati la fel de bine in postura de colega", a glumit fostul concurent de la "".



Nicoleta a dat dovada de profesionalism si…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman, dezamagita de vacanta din Paris. Ce a patit vedeta, nu a mai ajuns nici la Disneyland: „Prost organizat”

14:55, 27.04.2024 - Dupa perioda grea prin care a trecut, ca urmare a decesului mamei sale, Oana Roman a decis ca are nevoie de o perioada de relaxare, astfel ca și-a luat fiica și au plecat din țara. Numai ca avea sa fie dezamagita de vacanta din Paris, Oana Roman povestind ce a patit, și de ce nu […] The post Oana Roman,…

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

[GALERIE FOTO] Locuri de vizitat intr-o vacanța in Cipru. Obiective turistice de neratat pe insula Afroditei

06:36, 16.04.2024 - Cipru nu este doar una dintre cele mai frumoase destinații pentru iubitorii de mare și soare (in Cipru sunt peste 300 de zile cu soare pe parcursul unui an), dar și un loc cu o moștenire culturala remarcabila, datorita istoriei sale zbuciumate. De-a...

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Vacanța de vedeta. Joaquin Bonilla, sfaturi pentru cei care vor sa calatoreasca in Mexic. Ce locuri merita vizitate: „E superb acolo”

19:25, 23.03.2024 - Joaquin Bonilla s-a nascut in Mexic și deși locuiește in Romania de ani buni, unde și-a facut o alta viața, este legat de locurile natale. Fostul concurent de la America Express spune ca sunt cateva zone care merita vizitate, in special de cei care iși doresc ceva diferit in vacanța.

Vacanța de vedeta. De ce a refuzat Ileana Badiu sa manance gandaci in vacanța din Vietnam. Cum a marcat-o experiența țarii asiatice pe vedeta: „Mancare de strada” / VIDEO

18:30, 16.03.2024 - Indiferent de varsta secretul este sa imbrațișezi momentul prezent și sa profiți de maxim la el. Ei bine, acesta este motto-ul Ilenei Badiu care nu este doar o impatimita a zonei de fashion, beauty și lifestyle, ci are și poveste uluitoare din vacanțele pe care le face in destinații care nu sunt vizitate…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?