Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicolae Stanciu, discurs emoționant, după România – Elveția. „Este cea mai frumoasă seară din cariera mea de fotbalist”. Care a fost cel mai greu moment din preliminarii

Publicat:

Continue reading , discurs emoționant, dupa Romania – Elveția. „Este cea mai frumoasa seara din cariera mea de fotbalist”. Care a fost cel mai greu moment din preliminarii at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Keo a ales sa iși faca o cariera muzicala in Romania, deși avea succes și in strainatate. „A fost o idee puțin nastrușnica”

16:16, 02.04.2024 - Keo este unul dintre cei mai apreciati artiști din Romania. Artistul a terminat studiile in Elveția, insa, in urma cu mulți ani a ales sa se lanseze in Romania și nu in strainatate, deși avea succes și peste hotare. Fostul iubit al Andreei Balan a explicat cine a contribuit la decizia de a face cariera…

Star Matinal. De ce a ales Keo sa iși faca o cariera in Romania, deși a avut șansa de a se lansa in strainatate. Și-a terminat studiile in Elveția: „Pe vremea aia...”

13:10, 02.04.2024 - Keo spune ca a avut mereu sprijinul parinților lui, care l-au incurajat inca din copilarie sa iși urmeze pasiunea pentru muzica. Chiar daca a avut șansa de a se lansa in strainatate, caci a terminat studiile in Elveția, a ales sa se intoarca in Romania.

31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date

09:30, 31.03.2024 - Moment istoric pentru Romania. Țara noastra a intrat oficial in Schengen cu frontierele aeriene si maritime Continue reading 31 martie 2024. Romania a intrat in Schengen pe cale aeriana și maritima. De ce controale scapa romanii in aeroporturi: noi date at Tabu.

Eroul Romaniei U21 in victoria cu Armenia, interviu pentru GSP dupa meci: ,Cu siguranța, acest gol imi va marca intreaga cariera de fotbalist!”

16:10, 26.03.2024 - Romania U21 a caștigat dramatic pe terenul Armeniei U21, scor 1-0, in etapa cu numarul 6 din preliminariile EURO 2025, eroul „tricolorilor” fiind Cristian Mihai. Mijlocașul ofensiv de 19 ani de la UTA Arad a dat lovitura pe final, marcand singurul gol al meciului in minutul 88. Dupa partida din Armenia,…

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

VIDEO Parintele Doru Gheaja, moment emoționant, la comemorarea martirilor Horea, Cloșca și Crișan: ”Tu, Ardeal” a rasunat in toata Cetatea Alba Carolina

18:55, 29.02.2024 - VIDEO Parintele Doru Gheaja, moment emoționant, la comemorarea martirilor Horea, Cloșca și Crișan: ”Tu, Ardeal” a rasunat in toata Cetatea Alba Carolina Parintele Doru Gheaja, moment emoționant, la comemorarea martirilor Horea, Cloșca și Crișan: ”Tu, Ardeal” a rasunat in toata Cetatea Alba Carolina…


Ce parere ai despre aceasta stire?