Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici nu bănuia că după acel moment o să i se schimbe viaţa. Vezi ce a păţit o prezentatoare în direct VIDEO

Publicat:

Prezentatoarea TV , in varsta de 40 de ani, a fost supusa unei mamografii in timpul emisiunii "" in urma cu o luna. , prin acest gest, aceasta a dorit sa promoveze lupta impotriva cancerului la san.

Luni dimineata, a marturisit ca rezultatul mamografiei a aratat urme de cancer. Prin urmare, prezentatoarea TV va suferi o operatie de dubla mastectomie.

Doctorii i-au spus femeii ca mamografia facuta in timpul emisiunii i-a salvat viata.

Amy sustine ca este puternica si ca isi doreste ca povestea ei sa le inspire…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un hoț a luat o pauza de masa chiar in casa in care a intrat sa fure. Moment inedit in timpul unei spargeri la Blaj

10:36, 07.06.2024 - Un hoț a luat o pauza de masa chiar in casa in care a intrat sa fure. Moment inedit in timpul unei spargeri la Blaj Un hoț a luat o pauza de masa chiar in casa in care a intrat sa fure. S-a intamplat la Blaj, unde hoțul, dupa ce a intrat intr-o casa, s-a oprit in bucatarie. A mers la frigider, a scos…

Ce a pațit Delia la un hotel din Cluj. Vedeta spune ca nu mai calca in viața sa intr-un astfel de loc: „N-am dormit toata noaptea”

15:25, 04.06.2024 - Delia a cantat in weekend la o nunta, dar și la un alt eveniment din Cluj-Napoca, insa spune ca a avut parte de o noapte de coșmar la hotelul la care a fost cazata. Iata ce a povestit in mediul online!

Piedone, mesaj taios catre Nicușor: ”Bucureștiul te vrea dus”

21:26, 11.05.2024 - Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ii adreseaza un apel direct primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, sugerand ca timpul pentru schimbare a sosit in București.   Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj direct catre contracandidatul sau la Primaria Capitalei,…

Se bucura de timpul petrecut in compania prietenilor, dar nu uita nici de sufletul cel mai apropiat. Vica Blochina știe ca afecțiunea se exprima prin gesturi simple. Cine ocupa un loc „special” in viața blondinei / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Vica Blochina este de fiecare data o apariție. Și de aceasta lucrurile au stat la fel, dar nu singura, ci alaturi de cateva persoane apropiate. Blondina pare ca se bucura din plin de compania prietenilor, dar altcineva are un loc „special” in viața ei.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Ce a pațit Culița Sterp in timpul unui concert. Moment jenant pe scena: ‘Ultima poza’

22:45, 18.03.2024 - Culița Sterp este unul dintre cei mai iubiți soliști din Romania și este invitat sa cante la evenimente atat in țara, dar și peste hotare. Solistul este mai tot timpul pe drumuri, insa sunt și momente cand mai are parte de neplaceri. Recent, el a avut parte de o situație fara precedent in Spania. Ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?