Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nici măcar moartea nu i-a despărțit. Doi pensionari, găsiți morți de ginerele lor

Publicat:

Descoperire macabra in satul Chircaieștii noi. Doi soți unul de 75 și altul de 73 de ani au fost descoperiți morți in bucataria casei. Totul s-a intamplat la data de 1 aprilie in jurul orelor 1:00 noaptea. Ginerele pensionarilor a fost cel care a descoperit cadavrele.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

Morți suspecte la Terapie Intensiva. Ancheta la un spital din București

15:40, 11.04.2024 - Sunt anchete de amploare la spitalul Sfantul Pantelimon din București, in urma unor acuzații privind moartea unor pacienți de la Terapie Intensiva. Aceștia ar fi primit tratament in doze mult sub necesar, ceea ce a dus la moartea lor, acuza medici din spital.

TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere

11:15, 09.04.2024 - Tragedia a șocat comunitatea și investigațiile continua pentru a clarifica toate aspectele acestui eveniment tragic. The post TRAGEDIE IN ANGLIA Mama romanca și fostul soț gasiți morți intr-o presupusa crima-sinucidere first appeared on Informatia Zilei .

Cumplit! Doi copii, gasiți morți intr-o casa din Dolj/O femeie, in stare grava

10:20, 11.03.2024 - O nenorocire s-a abatut asupra unei familii din județul Dolj. Din primele informații, doi copii au fost gasiți fara suflare, luni dimineața, 11 martie, intr-o casa din localitatea Desa. O femeie, bunica gemenilor, a fost dusa la spital. Doi minori gemeni de 9 ani din comuna Desa, judetul Dolj, au fost…

Cinci schiori au fost gasiți morți in Elveția. Un al șaselea este in continuare cautat

10:06, 11.03.2024 - Cinci schiori au fost gasiti morti in sudul Elvetiei, iar cel de-al saselea membru al grupului este in continuare cautat, a anuntat luni politia, citata de agentia DPA, preluata de Agerpres.

Scene sinistre in Dolj: Doi soți au fost gasiți morți in casa!

15:25, 07.03.2024 - Doua persoane, sot si sotie, au fost gasiti decedati in casa, in judetul Dolj, politistii deschizand o ancheta in acest caz. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati, joi, cu privire la faptul intr-o locuinta din Breasta se afla doua persoane…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Doliu in familia regala din Marea Britanie. A fost gasit mort in casa, in urma cu puțin timp

13:55, 28.02.2024 - Doliu in familia regala din Marea Britanie! Ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston, a decedat. Moartea lui i-a șocat pe membrii Familiei Regale britanice. Decesul ar fi survenit marți, 26 februarie 2024, in jurul orei 18.00. Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?