Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neymar, luat in colimator de arbitri

Publicat:

, marea speranta a fotbalului din Brazilia, a fost eliminat pentru a cincea oara în cariera sa, la numai 21 de ani, dupa o altercatie cu un adversar în meciul pierdut de echipa Santos cu , 1-3 duminica în campionatul statului , anunta Reuters, citata de Agerpres.

Considerat cel mai bun jucator din generatia sa, Neymar a avut o altercatie cu unul dintre fundasii lui , Arthur, cu putin înainte de pauza. Cei doi jucatori au avut o discutie cu arbitrul si au vazut cartonasul rosu.

'Nu…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Potop in Brazilia: 39 de persoane au pierit sub ape, dupa ruperea barajului; 70 sunt disparute

11:50, 04.05.2024 - Ploile abundente care au lovit Rio Grande do Sul, cel mai sudic stat din Brazilia, au dus la moartea a 39 de persoane, conform autoritaților locale, iar bilanțul victimelor este susceptibil sa creasca, deoarece zeci de persoane raman neidentificate, informeaza Reuters.

Elon Musk, proprietarul rețelei sociale X, investigat in Brazilia pentru „obstructionarea justitiei”

14:05, 08.04.2024 - Elon Musk este anchetat de catre Judecatorul Curtii Supreme braziliene, Alexandre de Moraes, pentru obstructionarea justitiei. Ancheta a fost deschisa duminica, 7 aprilie, dupa ce miliardarul a declarat ca va lasa active conturile de pe platforma sociala X pe care judecatorul ordonase sa le blocheze,…

Palmeiras a castigat campionatul statului Sao Paulo

09:51, 08.04.2024 - Echipa de fotbal Palmeiras a castigat campionatului statului brazilian Sao Paulo, dupa ce a reusit sa invinga cu scorul de 2-0, formatia Santos FC, duminica seara, in mansa secunda a finalei competitiei, potrivit Agerpres.

Presedintele lui Botafogo, americanul John Textor, acuza mai multe cluburi braziliene de coruptie

17:55, 02.04.2024 - Presedintele echipei de fotbal Botafogo, americanul John Textor, a acuzat mai multe cluburi braziliene de coruptie, scrie marti L'Equipe, potrivit Agerpres. John Textor, care este si presedintele clubului francez Olympique Lyon, a acuzat-o pe Palmeiras, campioana en titre din Brazilia, ca a corupt…

Furtuna extrema in Brazilia, dupa valul de canicula cu temperaturi resimțite de peste 60ºC. Cel putin 25 de morti

08:31, 25.03.2024 - O furtuna violenta cu ploi masive a lovit sud-estul Braziliei in weekendul trecut, in special statele Espirito Santo si Rio de Janeiro, provocand moartea a cel putin 25 de persoane. Furtuna a fost cauzata de sosirea unui front rece care a facut ravagii in Rio Grande do Sul la mijlocul saptamanii, apoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?