Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NEWS ALERT Cetatenii maghiari cercetati pentru placuta cu Koloszvar au fost eliberati

Publicat:

Audierile celor patru persoane prinse de politie in aceasta dimineata in timp ce montau o placuta cu inscrisul "Koloszvar" la intrarea in orasul Cluj-Napoca s-au incheiat dupa ora 16, potrivit consulului general al Ungariei la Cluj, .

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Certificate de naștere și de deces in format digital in mai multe orașe din țara

20:05, 08.05.2024 - Cetațenii din Cluj-Napoca, Constanța, Slobozia, Iași, Deva, Sibiu, Timișoara și din județul Ilfov vor putea obține in format digital, dar și fizic, la cerere, certificate de naștere și deces.

Timișoara proiectata in viitor și discuții cu studenții despre perioada alegerilor, in cadrul atelierelor Funky Citizens

21:00, 15.04.2024 - De la cafenele civice la sesiuni de verificare a informațiilor din spațiul public, Caravana Civica a celor de la Funky Citizens a inceput luni, la Cluj-Napoca, și se indreapta cu pași repezi spre Timișoara. Cetațenii implicați, care vor sa afle cum sa distinga informația de fake news și sa participe…

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, sarbatorita la Cluj-Napoca. Casa de Cultura a Studenților, iluminata in roșu, alb și verde.

12:45, 12.03.2024 - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, marcata la mijlocul lunii martie, vine cu atmosfera de sarbatoare și in municipiul Cluj-Napoca. Data de 15 martie este una dintre cele trei zile naționale ale Ungariei.

Linie de tren de mare viteza spre capitala Ungariei! Adina Valean: „Budapesta e foarte interesata de tronsonul pana la Cluj-Napoca”.

18:05, 07.03.2024 - Comisarul european pentru transporturi Adina Valean susține ca linia de tren de mare viteza București-Budapesta inca prezinta interes crescut din partea guvernului ungar, insa realizarea ei depinde de ritmul in care se mișca parțile.

Pompierii au intervenit astazi la 16 incendii de vegetație! Doua dintre acestea au avut loc in Copaceni și Iara! (VIDEO)

22:00, 02.03.2024 - Pompierii clujeni au intervenit, numai pe parcursul zilei de 2 martie 2024, la 16 intervenții pentru stingerea incendiilor de vegetație uscata. Cu alte cuvinte, s-au primit solicitari din localitațile Santejude, Bunești, Jichișu de Jos, Fizeșu Gherlii, Iara, Copaceni, Șaula, precum și din apropierea…

Incendiu de mari proporții la Baișoara! Pompierii turdeni au intervenit la timp! (FOTO)

19:56, 24.02.2024 - Pompierii de la Detașamentul Turda au fost solicitați la un incendiu de vegetație amplu, pe raza localitații Moara de Padure, comuna Baișoara. Astfel, la fața locului s-au aflat echipajele de la Baișoara și Turda, iar in sprijin s-a deplasat și o autospeciala de la Punctul de Lucru Florești. Pompierii…

IPJ Cluj, apel catre cetațenii care pot oferi informații utile in ancheta privind incidentul din Pata Rat

13:51, 20.02.2024 - ‼️????????????????????̦???????? ‼️ Informații care pot crea impact emoțional Aveți informații care pot sprijini ancheta? La data de 14 februarie a.c., in contextul manipularii deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, in zona rampei

Incendiu puternic la un depozit dintre blocuri in Cluj. A fost emis mesaj RO-ALERT

09:40, 15.02.2024 - Pompierii din Cluj-Napoca se lupta, chiar la aceasta ora, cu flacarile uriașe care au cuprins un depozit aflat chiar intre blocuri. Incendiul este atat de puternic incat fumul gros se vede de la mare departare.


Ce parere ai despre aceasta stire?