Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

New York Rangers a restabilit egalitatea în duelul cu Carolina Hurricanes din semifinalele Conferinţei de Est a NHL

Publicat:

a restabilit egalitatea (2-2) in duelul cu formatia din semifinalele Conferintei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), dupa ce a reusit sa se impuna cu scorul de 4-1 in meciul al patrulea, disputat marti seara, la , conform Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denver Nuggets si Indiana Pacers au restabilit egalitatea in semifinalele Conferintelor din NBA

11:40, 13.05.2024 - Denver Nuggets si Indiana Pacers au restabilit egalitatea, duminica, in semifinalele Conferintelor din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), obtinand victorii in fata formatiilor Minnesota Timberwolves si, respectiv, New York Knicks, informeaza AFP.

Lupta pentru promovare ramane deschisa doar in una dintre cele doua serii ale Ligii a V-a

11:05, 13.05.2024 - Duelul primelor doua clasate din Seria I a Ligii a V-a a fost unul fara istoric. Releul Mihoveni Șcheia a caștigat cu 4-0 confruntarea cu Polul Nord Brodina, prin golurile marcate de Florin Strugariu (3) și Andrei Bran. In condițiile in care și urmaritoarele Voința Zvoriștea și Sporting Siminicea ...

Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA)

11:50, 03.05.2024 - Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat, joi, in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), conform Agerpres.Indiana Pacers a trecut de Milwaukee Bucks cu 120-98, castigand seria cu scorul general de 4-2.

NBA: Boston Celtics s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est

13:20, 02.05.2024 - Boston Celtics, cea mai buna echipa din sezonul regulat al Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est dupa ce a surclasat-o miercuri pe Miami Heat, scor 118-84, in fata propriului public, scorul general fiind 4-1, informeaza AFP.

NHL - Nashville Predators a restabilit egalitatea in duelul cu Vancouver Canucks

15:46, 24.04.2024 - Echipa Nashville Predators a invins in deplasare formatia Vancouver Canucks, cu scorul de 4-1, marti seara, in play-off-ul Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres.

Degringolada candidaturilor, pentru Primaria Codlea

20:25, 04.04.2024 - Daca in alți ani candidații pentru consiliile locale și fotoliile de primar erau cunoscuți cu cateva luni inainte de startul campaniei electorale, in 2024 partidele au fost mult mai ezitante in a face desemnarile. La Codlea este o situație atipica. Probabil avand convingerea ca actualul primar, Mihai…

NHL - New York Rangers, invingatoare in duelul cu Boston Bruins (5-2)

14:36, 22.03.2024 - Echipa New York Rangers a invins in deplasare, cu scorul de 5-2, formatia Boston Bruins, intr-o partida din Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), disputata joi seara, potrivit Agerpres. Cel mai bun hocheist de pe gheata arenei TD Garden din Boston a fost Artemi Panarin, autorul…

Rangers a invins-o pe Islanders in duelul francizelor din New York

14:30, 18.03.2024 - Echipa New York Rangers a invins cu scorul de 5-2 formatia New York Islanders, intr-un meci din Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), disputat duminica seara la Madison Square Garden, potrivit Agerpres. Rangers a obtinut cu aceasta ocazie a cincea sa victorie in sase partide,…


Ce parere ai despre aceasta stire?