Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nelu Tătaru, anunţ TERIFIANT despre când va intra Bucureştiul în carantină din cauza COVID. "Când indicele va fi peste 3"

Publicat:

a explicat, joi, ca decizia de carantinare a unei localitati, inclusiv a Bucurestiului, va fi luata in calcul, in conditiile in care indicele va depasi de 3, numai in anumite conditii.

"Cand indicele va fi peste 3, se va introduce carantina. Daca indicele este peste 3 din cauza cazurilor din spitale, din centrele de batrani, se carantineaza instituțiile respective, nu localitatea”, a declarat la postul Digi 24, citat de Stiripesurse.

: "La terapie intensiva avem peste 550 de cazuri in acest moment, dar doar 176 de pacienti intubati"

"La…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de grindina și vijelii puternice in Romania. Care sunt zonele vizate

07:10, 25.04.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vijelii și grindina. Avertizarea este valabila astazi, 25 aprilie, pentru mai multe regiuni ale țarii.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Atenție! Pacienți cu rujeola, la terapie intensiva!

21:36, 19.04.2024 - Deși s-a crezut ca epidemia de rujeola va batea in retrgere, dimpotriva, crește numarul cazurilor și unii pacienți cu acest diagnostic au nevoie de asistența medicala in terapie intensiva. Medicul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, spune ca…

Un asistent medical de la Spitalul Sf. Pantelimon reclama ca 20 de pacienți de la ATI au murit in ultimele zile, din cauza administrarii incorecte a unui medicament

16:45, 11.04.2024 - Un asistent medical de la Spitalul Sf. Pantelimon reclama ca 20 de pacienți de la ATI au murit in ultimele zile, din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministrul Sanatații spune ca numarul deceselor este “neobișnuit de mare, chiar și pentru o secție ATI”, dar are indoieli privind cauza…

Ministrul Sanatații a facut anunțul. Cate doze de vaccin anti-Covid au fost distruse pana acum

22:30, 01.04.2024 - Alexandru Rafila a fost intrebat, luni seara, la un post TV, despre vaccinurile anti-COVID-19 pe care le-a cumparat Romania in pandemie.Ministrul Sanatatii a explicat ca s-au contractat initial 94 de milioane de doze, fiind redusa cantitatea la 80 de milioane.”S-au achizitionat efectiv 36 - 37 milioane…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Numarul cazurilor de gripa a scazut cu 15 la suta in ultima saptamana. Alexandru Rafila: „Pana la sfirsitul lunii februarie vom ajunge la niste valori gestionabile”

16:25, 11.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat, duminica, la Digi24, ca numarul virozelor s-a stabilizat in ultima saptamana și ca a scazut semnificativ numarul cazurilor de gripa, relateaza News.ro.„Numarul de viroze respiratorii s-a stabilizat. Este aproape identic cu cel de saptamana trecuta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?