Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nechifor a depus jurământul țintit de sute de ochi : Funcția de prefect nu este o miză personală – VIDEO & GALERIE FOTO

Publicat:

Finanțele sunt la Botoșani, fara doar și poate, pepiniera care da prefecți și subprefecți. Enumeram din trecut pe și Gelu Țiganuca, privim la prezent și-l vedem pe scaunul de prefect pe , noul inalt funcționar public al județului, care a depus juramantul in fața unei asistențe numeroase.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lawrence Wong a depus miercuri juramantul de investitura in funcția de prim-ministru al Singapore

19:10, 15.05.2024 - Lawrence Wong a depus juramantul de investitura in funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independența, incheind un transfer de putere atent calibrat, menit sa asigure continuitatea in bogatul stat, scrie Reuters. Wong, in varsta de 51 de ani, face parte…

Botosani: Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al CJ

15:10, 26.04.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Botosani din partea Partidului National Liberal (PNL).De asemenea, PNL a depus la Biroul Electoral Judetean lista de candidati pentru functiile de membri ai CJ.

Alegeri 2024: Este oficial - Stelian Ion si-a depus candidatura pentru functia de primar al Constantei (GALERIE FOTO+VIDEO)

14:25, 25.04.2024 - Astazi, 25 aprilie, candidatul din partea Aliantei Dreapta Unita pentru Primaria Constanta, Stelian Ion si de echipa de consilieri locali si au depus candidaturile, in cadrul Biroului Electoral Municipal."Noi suntem alaturi de constanteni Am batut orasul in lung si n lat si am vorbit cu constantenii,…

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministru al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:30, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministrul al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:25, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga (VIDEO)

20:01, 08.03.2024 - Judecatoarea Iulia Motoc a depus juramantul pentru functia de judecator al Curtii Penale Internationale de la Haga.Este pentru prima data cand un roman reuseste sa acceada la aceasta instanta de judecata internationala, conform TVRinfo.ro. Judecatoarea Iulia Motoc a fost aleasa cu o majoritate de peste…

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator la Curtea Penala Internaționala: „Este o mare onoare”„

17:00, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga, fiind pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.

Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga

16:25, 08.03.2024 - Iulia Motoc a depus juramantul pentru funcția de judecator al Curții Penale Internaționale de la Haga. Este pentru prima data cand un roman reușește sa acceada la aceasta instanța de judecata internaționala.


Ce parere ai despre aceasta stire?