Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Năstase, obsedat de Plahotniuc. A ținut un briefing despre fostul lider al PDM şi nu a spus nici un cuvânt despre situaţia criminogenă din ţară

Publicat:

Crimele si infracțiunile de rasunet din ultima perioada nu sunt o prioritate pentru . Ministrul de Interne a demonstrat inca o data ca preocuparea sa de baza e razboiul cu fostul președinte al PDM, .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.

Elevii polonezi din clasele primare au scapat de teme. Guvernul lui Tusk s-a ținut de cuvant

22:50, 11.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți.

Germania introduce controale la granițe in timpul Euro 2024

11:45, 26.03.2024 - Ministrul de Interne german, Nancy Faeser, a anunțat marți ca vor fi instituite temporar controale la toate granițele Germaniei pe durata Campionatului European de Fotbal care va avea loc in aceasta vara.

SISTEM DE INVAȚAMANT Ministrul de Interne din Marea Britanie cere revizuirea sistemului de acordare a vizelor pentru studenții straini

10:05, 19.03.2024 - Ministrul de Interne al Marii Britanii a declarat ca studenții internaționali ar putea „submina integritatea ..... The post SISTEM DE INVAȚAMANT Ministrul de Interne din Marea Britanie cere revizuirea sistemului de acordare a vizelor pentru studenții straini first appeared on Informatia Zilei .

Predoiu, discutii cu ministrul italian de Interne, despre ”practica unor cetateni condamnati definitiv, care fug de aplicarea legii romane si gasesc portite legale in legea italiana”

10:15, 03.03.2024 -   Catalin Predoiu a aratat, duminica, intr-un comunicat de presa, ca a avut, recent, o intalnire cu ministrul italian de Interne, Matteo Piantedosi, stabilind sa dezvolte cooperarea politieneasca pentru combaterea crimei organizate, a traficului de droguri si a traficului de fiinte umane, prin schimb…

Catalin Predoiu: Trebuie sa acordam atentie unei zone pe care as denumi-o de oligarhie administrativ-financiara

20:10, 26.02.2024 - Ministrul de Interne, Catalin Predoiu, i-a transmis luni procurorului sef al DNA sa aiba in vedere si zonele care au impact pe bugetul de stat, care temporar sufera pentru ca se practica in contuinuare pe scara larga evaziunea fiscala si ea e insotita, invariabil, de coruptie.

Trei muncitori romani necalificați, raniți pe un șantier din Florența

23:11, 16.02.2024 - Trei muncitori au murit, doi sunt dați disparuți și alți trei au fost raniți, dupa ce o structura de beton s-a prabusit pe santierul unui supermarket din Florenta, vineri, 16 februarie. Cei trei raniți sunt romani, potrivit TVR.Aproximativ 50 de muncitori lucrau pe șantierul unde urma sa fie construit…

Germania va intensifica controalele la frontiera

13:01, 15.02.2024 - Ministrul german de interne, Nancy Faeser, a anunțat la 14 februarie ca țara va introduce controale intensificate de-a lungul intregii frontiere in iunie și iulie 2024 - pe durata Campionatului de fotbal Euro 2024. Dupa cum a explicat șefa Ministerului german de Interne, in timpul evenimentelor de amploare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?