Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-o să-ţi vină să crezi ce poreclă avea Andreea Raicu în trecut! "Am fost obsedată să fiu slabă, foarte slabă, cea mai slabă"

Publicat:

Desi acum este cunoscuta pentru stilul de viata sanatos, a fost aproape de a-si distruge viata din cauza unei obsesii. Dorind sa fie "slaba, foarte slaba, cea mai slaba", dupa cum chiar ea spune, vedeta s-a ales cu o porecla bizara si a trecut prin momente cumplite.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Andreea Raicu despre revenirea in televiziune. „Am avut foarte multe propuneri”

12:10, 20.04.2024 - Andreea Raicu a decis sa renunțe la televiziune in urma cu ceva ani și s-a concentrat pe industria modei, bucurandu-se de un succes neașteptat. Vedeta a vorbit recent despre decizia de a renunța la televiziune, dar și despre afacerile sale.Andreea a marturisit ca a fost pasionata inca de mica de haine…

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Povestea emoționanta a Cameliei Beldiman de la „Insula de 1 milion”. A devenit mama la 17 ani: „M-am dus in continuare la liceu”

14:05, 27.03.2024 - Camelia, concurenta responsabila cu gestionarea resurselor de hrana in tabara Vesticilor, de la „Insula de 1 milion”, are o poveste de viața impresionanta. A lasat Brașovul pentru Dominicana pentru ca vrea sa caștige competiția și sa-i cumpere fiului ei o locuința.Camelia Beldiman este un concurent…

Presedintele Frantei despre posibilitatea unor atacuri teroriste la Jocurile Olimpice: „Risc zero nu exista niciodata in viata”.

20:00, 26.03.2024 - Emmanuel Macron, președintele Franței, a vorbit intr-o vizita oficiala in Guyana despre amenințarile teroriste care ar putea aparea pe timpul desfașurarii la JO 2024 (26 iulie-11 august). Emmanuel Macron a spus ca tara sa „este pregatita si va fi pregatita" sa faca fata posibilelor amenintari teroriste…

Loredana Groza, gest emoționant pentru o tanara nevazatoare: „Petra vede viața așa cum mulți dintre noi nu reușesc sa o vada”

12:46, 26.03.2024 - Loredana Groza și-a dorit din tot sufletul sa o intalneasca pe Petra, o tanara nevazatoare care a impresionat cu povestea ei de viața. Intalnirea a fost una emoționanta, iar artista a primit o lecție de viața pe care nu o va uita niciodata.Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania,…

Cat de bine și-au intrat Diana Enache și Ionuț Vintu in rolul de proaspat parinți! Așa arata acum duminica perfecta in familia lor! / PAPARAZZI

22:50, 25.03.2024 - Diana Enache și Ionuț Vintu sunt mai fericiți ca niciodata! Viața lor s-a schimbat radical de cand fiica lor a venit pe lume. Cei doi și-au intrat perfect in rolul de parinți, iar zilele perfecte pentru ei arata acum diferit! Iata cum i-au surprins paparazzii Spynews.ro!

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

Andreea Raicu, despre familiile perfecte pe social media: „In casele lor curg lacrimile șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

14:56, 07.02.2024 - Andreea Raicu, in varsta de 46 de ani, a transmis un mesaj sincer pe contul sau de Instagram, despre familiile fericite din mediul online. Vedeta și-a dorit ca oamenii sa ințeleaga ca nu tot ceea ce vad pe Internet este și in realitate.Andreea Raicu vrea sa traiasca in realitate, ancorata in realitate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?