Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul Jucăriilor a ajuns la ERA Park Oradea!

Publicat:

ERA devine, pentru o luna, taramul jucariilor... din trecut. In perioada 10 septembrie - 10 octombrie, centrul comercial din nr. 62 va gazdui sub cupola .

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Programul ERA Park Oradea de Florii, Paște și minivacanța de 1 Mai. Ce autobuze sunt disponibile și cand

06:15, 30.04.2024 - ERA Park Oradea trece la program special! Venind in sprijinul celor care iși fac cumparaturile aici, in perioada Floriilor, a minivacanței de 1 Mai și a Paștelui, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 va funcționa dupa un orar dedicat.

Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea: flori, petreceri, dar și super premii!

12:45, 19.04.2024 - Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a dat startul sarbatorilor de Paști, cu o serie de evenimente și campanii atractive, ce se vor desfașura in perioada 19 aprilie - 7 mai.

Targ caritabil pentru a sprijini animalele fara stapan

17:10, 12.04.2024 - ERA Park Oradea va gazdui duminica, 14 Aprilie, o noua ediție a Targului Caritabil dedicat animalelor fara stapan, oferind oportunitatea comunitații de a face o fapta buna și de a sprijini necuvantatoarele abandonate.

Under Armour a revenit la ERA Park Oradea. Vezi unde s-a deschis noul pop-up store, cu reduceri de pana la 70%!

14:15, 05.04.2024 - Unul dintre cei mai importanți producatori de echipamente sportive, Under Armour, a revenit la ERA Park Oradea! Noul pop-up store s-a deschis intr-un nou spațiu al centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, cu oferte și reduceri consistente, de pana la 70%!

Schimbari in cadrul societatii Bristol Logistics SRL. Mai multe puncte de lucru, inchise

20:15, 18.03.2024 - Actionarii societatii BRISTOL LOGISTICS S.A. , respectiv Asset Business Solutions S.A Constanta si Rishima Limited din Cipru s au intrunit intr o adunare generala extraordinara a actionarilor.Astfel, actionarii aproba in unanimitate desfiintarea a cinci puncte de lucru:a Punctul de lucru situat in Calea…

Carambol pe centura! Mai multe persoane au ajuns la spital/VIDEO

09:16, 05.03.2024 - Un barbat, in varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe Centura Timișoarei dinspre Calea Aradului spre Dumbravița, iar la un moment dat, a patruns pe sensul opus de mers și a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o tanara, in varsta de 22 de ani, care se deplasa regulamentar. Ulterior,…

Autobuzul Expres 1 va merge pana la Ikea. Linia 5 va circula pana in Piața 700

10:55, 29.02.2024 - Linia de autobuz Expres 1, care circula in Calea Aradului, va avea traseul prelungit, a decis Asociația Societatea Metropolitana de Transport Timișoara. Incepand cu data de 1 martie, SMTT a decis prelungirea liniei Expres 1 de la stația Tristan Tzara, pana la la IKEA. Totodata, linia amintita a fost…

Papusile vechi, din nou la moda. Cu cat se vand acum pe internet jucariile copilariei, devenite adevarate comori: „Nici inainte nu erau ieftine”

03:05, 19.02.2024 - Papusile vechi revin la moda. Jucariile anilor ’70, ’80 sau ’90 sunt extrem de cautate si se vand cu sute sau chiar mii de lei pe internet. Cei care inca le mai au, detin adevarate comori, iar cei care le-au aruncat, cauta sa le cumpere acum de pe site-urile de profil. Insa, daca vreti sa va revedeti…


Ce parere ai despre aceasta stire?