Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul Hărţilor îi invită pe copiii cu vârste între 3 şi 12 ani să descopere "Colţul de lectură"

Publicat:

Din 18 octombrie, ii invita pe copiii cu varste intre 3 si 12 ani sa descopere alaturi de parinti si bunici Coltul de lectura al MNHCV.  Acest proiect inedit in zona muzeala romaneasca ofera copiilor ocazia de a citi si rasfoi carti intr-un spatiu amenajat chiar in cadrul expunerii si de a descoperi legaturi intre literatura si lucrari pereche din muzeu: harti, picturi, diverse obiecte. In acest mod, incurajam lectura si aducem patrimoniul muzeului mai aproape de copii, prin activitati potrivite varstelor lor. Amenajat la etajul al II-lea al muzeului, Coltul de lectura este un…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada surpata din Slanic Prahova. Prefectul: „Am auzit fel de fel de supoziții. Nu se cunosc, deocamdata, cauzele evenimentului”

20:30, 26.04.2024 - Prefectul judetului Prahova, Emil Draganescu, afirma ca nu se cunoaste, deocamdata, cauza care a dus la surparea strazii 23 August din orasul Slanic, eveniment in urma caruia 42 de oameni au fost evacuati din doua blocuri din apropiere. Draganescu anunta ca, luni, cel mai probabil, specialistii chemati…

Cladirea unei școli emblematice in Romania, reinaugurata oficial dupa lucrari de renovare care au durat cinci ani

21:05, 23.04.2024 - Elevii Colegiului National ”Mihai Eminescu” din Buzau au revenit in cladirea monument istoric a scolii, unde timp de cinci ani s-au desfasurat lucrari de renovare. Copiii s-au reintors in aceste clase din luna martie, dar cladirea a fost reinaugurata oficial marti.

Cum pot ajunge copiii pe „Arcul de Triumf”, la Dinamo - Petrolul » Unde mai pot urmari dinamoviștii partida

21:50, 29.03.2024 - Romeo Banica, directorul de marketing al clubului Dinamo, a explicat cum vor decurge lucrurile la meciul cu Petrolul, de luni, ora 20:30. Accesul spectatorilor este interzis pe arena „Arcul de Triumf”, dar gruparea alb-roșie a reușit doua manevre interesante. Dinamo a primit o sancțiune drastica din…

Inaugurare primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

08:30, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

Copiii și tinerii cu autism ne invita in „Hora prieteniei”, la spectacolul din 1 aprilie

13:35, 22.03.2024 - Un moment special care va avea loc in cadrul spectacolului caritabil de pe 1 aprilie, de la ora 18.00, la Filarmonica Pitești, este cel in care Grupul „Dansatori divini” al Asociației Parinților Copiilor cu Autism Argeș vor urca pe scena și ii vor chema pe toți, in mod simbolic, intr-o hora a prieteniei.…

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

19:30, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…

Anunțul facut de Catalin Moroșanu dupa 12 ani de casnicie cu Georgiana. „Suntem caractere diferite. Am avut și momente dificile”

16:11, 29.02.2024 - Catalin Moroșanu, in varsta de 39 de ani, și Georgiana sunt casatoriți de 12 ani, dar se cunosc de 20 de ani. Au impreuna doi copii și o casnicie solida, chiar daca a fost pusa la incercare de multe ori. Luptatorul a povestit de multe ori, cum de-alungul anilor, soția i-a fost alaturi și l-a susținut…

Primele lucrari la pasajul Doamna Ghica, la mai puțin de jumatate de an

19:30, 23.02.2024 - La mai puțin de 6 luni de la inaugurare, au aparut primele probleme la pasajul de la Doamna Ghica, un proiect care a costat peste 110 milioane de euro. Un camin situat la baza podului, pe sensul de mers dinspre Piața Delfinului spre Bulevardul lacul Tei, a fost gasit defect și a necesitat lucrari de…


Ce parere ai despre aceasta stire?