Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Munca de acasa ar putea salva companiile mici in urmatoarea perioada (Analiza)

Publicat:

Munca de acasa a fost decizia corecta de luat din partea guvernelor pentru ca, altfel, costul ar fi teribil in ceea ce priveste veniturile pierdute si presiunea asupra companiilor mai mici pentru a ramane pe linia de plutire si pentru a-si mentine personalul angajat, sustine , director strategie marfuri, .

"Munca de acasa, in incercarea de fi in afara oricarui pericol, a fost decizia corecta de luat din partea guvernelor. Pentru ca, altfel, costul ar fi teribil in ceea ce priveste veniturile pierdute si presiunea asupra companiilor mai mici pentru a ramane pe linia…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shein, in top 3 cei mai mari retaileri de moda online din SUA

13:01, 02.05.2024 - Piața globala de comerț electronic este dominata de China. Conform datelor furnizate de eCommerceDB, vanzarile cu amanuntul online totale ale acestei țari s-au ridicat anul trecut la aproape 2,2 trilioane de dolari. Statele Unite se afla pe locul 2, cu vanzari de 981 de miliarde de dolari, iar Marea…

ITM ALBA: Amenzi de 33.000 de lei, dintre care una pentru munca „la negru” și 31 avertismente in perioada 22-26 aprilie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii

15:26, 29.04.2024 - ITM ALBA: Amenzi de 33.000 de lei, dintre care una pentru munca „la negru” și 31 avertismente in perioada 22-26 aprilie 2024. Ce alte nereguli au depistat inspectorii ITM ALBA: Amenzi de 33.000 de lei, dintre care una pentru munca „la negru” și 31 avertismente in perioada 22-26 aprilie 2024. Ce alte…

ANALIZA XTB: Pandemia s-a incheiat, dar munca de acasa a ramas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profita?

19:11, 24.04.2024 - Adevaratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit a fi pandemia de COVID-19, iar compania Zoom Video Communications a fost unul dintre marii caștigatori ai restricțiilor impuse, inregistrand caștiguri uriașe, arata analiștii din cadrul XTB, companie de tranzacționare și…

Prețul petrolului a crescut peste 90 de dolari, pentru prima data in ultimele șase luni

11:51, 05.04.2024 - Prețul petrolului marca Brent a crescut peste 90 de dolari, pentru prima data din octombrie anul trecut, deoarece tensiunile geopolitice și reducerile de producție au compensat precauția privind reducerea ratelor de catre Rezerva Federala a SUA. Despre acest lucru a anunțat RBC-Ucraina cu referire la…

OPEC+ a mentinut neschimbata, miercuri, politica privind productia de petrol; Preturile petrolului, la maximele ultimelor cinci luni

05:55, 04.04.2024 - Un comitet ministerial (JMMC) al Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol si aliatii condusi de Rusia, grup cunoscut sub numele de OPEC+, s-a reunit online, miercuri, pentru a evalua piata si implementarea de catre membri a reducerilor de productie. Preturile petrolului au crescut in acest an, datorita…

Prețul aurului la BNR, la un nivel istoric. La nivel global, aurul a depașit 2.130 de dolari pe uncie. Care este cauza

13:45, 05.03.2024 - Prețul aurului a ajuns la 312,9021 lei pe gram la Banca Naționala a Romaniei (BNR), un nou record absolut. Creșterea vine in contextul in care aurul a depașit la nivel global nivelul de 2.131 de dolari pe uncie, in urma apariției de noi date economice. Aurul este vazut drept un refugiu impotriva inflației.…

Studiu: Munca de acasa poate avea beneficii pentru sanatate

16:00, 18.02.2024 - Cu toate acestea, lucratorii de la distanta sunt, de asemenea, mai predispusi sa manance gustari, sa bea mai mult, sa fumeze mai mult si sa se ingrase, a constatat studiul cercetatorilor de la Agentia pentru Securitatea Sanatatii din Marea Britanie (UKHSA) si King’s College din Londra. Iar angajatorii…

Inteligența artificiala va filtra cei mai buni candidați pentru un loc de munca. Dar va face, oare, alegeri bune?

06:25, 17.02.2024 - Pe masura ce firmele se bazeaza din ce in ce mai mult pe platformele de angajare bazate pe inteligența artificiala, mulți candidați foarte calificați se trezesc pe lista de rezerva. Analiza limbajului corporal. Evaluari vocale. Teste gamificate. Scanere de CV-uri. Acestea sunt cateva dintre instrumentele…


Ce parere ai despre aceasta stire?