Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul pentru care ai un copil problemă

Publicat:

Daca copiii cresc cu parinți stresați sau care se cearta in timpul copilariei, șansele sa devina așa-numiți copii problema sunt mai mari. Cand copiii au ieșiri galagioase și neliniști, acestea ar putea sa aiba legatura cu starea mentala a mamei din timpul sarcinii, dar și cu certurile avute de parinți dupa naștere. Un studiu realizat de cercetatorii de la universitațile Cambridge, Birmingham, și Leiden a aratat ca parinții certareți sau stresați au șanse mai mari sa aiba copii cu temperament dificil. Studiul a fost realizat pe un eșantion de 404 de cupluri , din vremea cand femeile erau…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cladire din centrul Clujului, adapost pentru oamenii fara locuința: ,,Au forțat intrarea/ Tulbura liniștea și iși fac nevoile in curtea imobilului"

10:40, 26.04.2024 - In Cluj-Napoca numarul persoanelor care ajung pe strazi este in creștere. Prețurile exorbitante ale chiriilor, și evenimente neprevazute din viața fac ca tot mai mulți oameni sa nu mai aiba un loc de locuit.Deși persoanele fara adapost pot apela la adapostul Primariei, unii iși gasesc refugiul sub balcoanele…

Directorul unei școli gimnaziale din Cluj, acuzat ca a lovit doi elevi și a bruscat-o pe mama unuia dintre ei. Cum a incercat sa-și ascunda fapta: ancheta uriașa

09:20, 17.04.2024 - Totul a pornit dupa ce un elev a vrut sa intre in biroul directorului, gest care l-a deranjat pe acesta, moment in care a inceput sa-l loveasca și injure pe minor. Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o eleva de liceu a fost trimis in spatele gratiilor. Decizia judecatorilor care i-a temperat pasiunile…

Cum ar putea fi inversata imbatranirea. Concluziile controversate ale unui studiu recent

13:41, 15.04.2024 -  Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetatorii de la Centrul medical al universitatii din Amsterdam (Amsterdam UMC), impreuna cu colegii lor de la Maastricht UMC, au analizat tesuturi de soareci si umane, inainte si dupa exercitii fizice.Rezultatele au fost publicate vineri, in revista Nature Aging.„Ideea…

Cum ar putea fi inversata imbatranirea. Concluziile controversate ale unui studiu recent

18:05, 14.04.2024 -  Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetatorii de la Centrul medical al universitatii din Amsterdam (Amsterdam UMC), impreuna cu colegii lor de la Maastricht UMC, au analizat tesuturi de soareci si umane, inainte si dupa exercitii fizice.Rezultatele au fost publicate vineri, in revista Nature Aging.„Ideea…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

De ce oamenii din preistoric și-au pierdut coada in timpul evoluției. Studiul cercetatorilor americani

14:55, 29.02.2024 - Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Langone Health din New York ar putea explica felul in care, de-a lungul evoluției speciei, intre oameni și primate s-a ajuns la o diferența notabila: lipsa cozii.

SUA: Un bebeluș din zece este victima expunerii la ftalați

16:00, 08.02.2024 - In SUA, un bebeluș din zece, nascut prematur, este asociat cu expunerea femeii insarcinate la ftalați, potrivit unui recent studiu american, transmite RFI. Ftalații sunt compuși chimici extrem de raspandiți, in special in plastice. Cercetatorii subliniaza ca din cauza acestui fenomen, costurile medicale…


Ce parere ai despre aceasta stire?