Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monte Hellman, regizor al unor westernuri-cult, a murit la vârsta de 91 de ani

Publicat:

, regizor al unor filme-cult precum "Two-Lane Blacktop", "" si "Road to Nowhere", a murit pe 20 aprilie, la varsta de 91 de ani, la in , California, ca urmare a unei caderi in locuinta sa cu o zi inainte, potrivit news.ro.

Admirat in special de , este celebru pentru filmele sale turnate la sfarsitul anilor 1960 si la inceputul anilor 1970. Cunoscut pentru povestile sale poetice, a debutat impreuna cu producatorul .

Citește și: BREAKING CONFESIUNEA lui DRAGNEA devoalata de PONTA…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața transgender Naomy a murit la varsta de 47 de ani: „Odihnește-te in glorie” VIDEO

17:36, 20.04.2024 - Cunoscuta cantareața transgender Naomy a murit vineri, 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, conform informațiilor facute publice pe rețelele de socializare de o apropiata. Artista era spitalizata in Germania, aflandu-se in coma de mai multe zile.

Italia: Creatorul de moda Roberto Cavalli a murit la 86 de ani

13:55, 13.04.2024 - Creatorul de moda italian Roberto Cavalli, designer al vedetelor timp de zeci de ani datorita pieilor sale de piton si imprimeurilor extravagante, a murit vineri, la varsta de 83 de ani, a informat presa italiana, scrie AFP. Creatorul de moda italian Roberto Cavalli, designer al vedetelor timp de zeci…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Cantarețul George Nicolescu, artistul orb cunoscut pentru hit-ul „Eternitate”, a murit la varsta de 74 de ani

12:41, 26.03.2024 - Doliu in lumea muzicala romaneasca. George Nicolescu, cunoscut pentru vocea sa inconfundabila și hit-ul emblematic "Eternitate", a incetat din viața la varsta de 74 de ani, la scurt timp dupa ce și-a sarbatorit ziua de naștere pe 12 martie.

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Comediantul Ewen MacIntosh, cunoscut drept Keith din The Office, a murit la varsta de 50 de ani

15:31, 21.02.2024 - Actorul și comedianul Ewen MacIntosh, cunoscut in special pentru rolul sau de „Big Keith”, in celebrul sitcom britanic „The Office”, a incetat din viața la varsta de 50 de ani. Ricky Gervais, creatorul serialului, l-a numit pe MacIntosh „un original absolut”.

O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest

18:10, 15.02.2024 - O scriitoare i-a lasat lui Vladimir Putin o avere colosala! De ce a ales sa faca acest gest Un cunoscut critic de arta, dar și scriitoare rusa, a murit la data de 11 februarie, la varsta de 99 de ani. Femeia deținea o colecție unica de arta și l-a ales pe Vladimir Putin ca moștenitor.Nina…

Incident tragic la Cluj: O tanara a murit dupa ce a cazut de la inalțime

08:40, 12.02.2024 - O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a cazut de la inalțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost gasita decedata in fața unui bloc de locuințe.Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei tinere…


Ce parere ai despre aceasta stire?