Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moment neașteptat pe scena X Factor! Ea i-a luat locul lui Horia Brenciu în juriu și a votat pentru o concurentă

Publicat:

Are 33 de ani și este o solista din București, așadar muzica nu îi este straina. Numele de scena este Mazdrunca, însa acesta pare sa i se potriveasca mai bine micuței sale, , în vârsta de 4 anișori.

Luciana, concurenta noastra, a venit însoțita de soțul sau și evident copila adorabila. Fetița a eclipsat-o pe mamica sa, facând prima cunoștința cu Razvan și Dani, iar apoi insistând sa ajunga cât mai aproape de mamica sa pentru a o susține.

Experiența și-a spus cuvântul în privința Lucianei, care a pașit încrezatoare…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin dezvaluie cel mai greu moment din cariera ei in televiziune. S-a intamplat recent, dupa 30 de ani de experiența in lumina reflectoarelor. EXCLUSIV / VIDEO

22:56, 16.05.2024 - Andreea Marin e un etalon al televiziunii din Romania și se afla in lumina reflectoarelor de mai bine de 30 de ani. In cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Spynews.ro, ”Zana surprizelor” ne-a dezvaluit care a fost cel mai greu moment al carierei sale. Totodata, ne spune și cum face fața criticilor…

7 mai: ziua in care a inceput procesul maresalului Ion Antonescu. In 1999, Papa Ioan Paul al II-lea a venit in Romania

00:06, 07.05.2024 - In data de 7 mai 1946, la Bucuresti, incepea procesul Maresalului Ion Antonescu, in urma caruia acesta avea sa fie condamnat la moarte si executat, alaturi de alti cativa membri ai guvernului sau. Tot intr-o zi de 7 mai au murit poetii George Topirceanu si Octavian Goga.

Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, moment memorabil pe scena „Romanii au talent”. Andra: „Vreau și eu la voi in sat, vreau și eu la voi in joc”

18:45, 04.05.2024 - Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, județul Dambovița, moment memorabil pe scena indragitei emisiuni „Romanii au talent”, difuzate de PRO TV. Format din copii, parinți, frați, surori, o mare familie plina de viața și de dragoste pentru autenticul tradițional romanesc, ansamblul dambovițean…

Andra a spus adevarul despre cum a ajuns fiica ei, Eva, sa joace in filmul „Tati part-time”. „Nu am vrut noi neaparat”

11:46, 29.04.2024 - Andra, Catalin Maruța și cei doi copii ai lor, David și Eva, au fost prezenți, joi seara, la Gala Unica. In cadrul evenimentului, Eva a fost premiata pentru rolul din filmul 'Tati part-time', iar mama ei a dezvaluit cum a primit fiica ei primul rol.Eva Maruța are tot mai mulți fani, dupa ce a jucat…

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

INVESTIGAREA INCIDENTULUI Fetița de 2 ani cazuta de la etajul unui bloc din București

12:25, 18.04.2024 - Poliția continua cercetarile pentru a stabili cauzele și imprejurarile in care s-a produs evenimentul. The post INVESTIGAREA INCIDENTULUI Fetița de 2 ani cazuta de la etajul unui bloc din București first appeared on Informatia Zilei .

Maria Hingu de la Survivor Romania 2021 este gravida. Prima imagine cu sarcina fostei sportive

12:15, 06.04.2024 - Maria Hingu, in varsta de 28 de ani, fosta concurenta de la Survivor Romania 2021, este insarcinata pentru prima oara, iar cea care a dezvaluit asta este chiar fosta colega de show, Simona Hapciuc. Aceasta a publicat imaginea pe contul de socializare, alaturi de care a scris un mesaj.Simona Hapciuc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?