Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldova: Petiție pentru refacerea URSS. Maia Sandu, prezentată drept Unchiul Sam

Publicat:

Diversiuni rusesti in : la Comrat, capitala regiunii autonome Gagauzia, Miscarea de eliberare nationala (MEN), o organizatie de extrema-dreapta din Rusia, a lansat o campanie de strangere de semnaturi pentru a recunoaste drept ilegala destramarea URSS. Pe posterul campaniei apare , portretizata drept" si se afirma ca Moldova este colonie SUA. Miscarea de eliberare nationala are filiale in toate tarile fostei , inclusiv in . Citeste mai mult pe defapt.ro.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu vrea reintegrarea Transnistriei inainte ca Republica Moldova sa adere la UE: „Lucram in acest sens”

17:06, 07.05.2024 - Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria, sustinuta de Rusia, inainte de a adera la Uniunea Europeana, a declarat marti presedinta republicii Maia Sandu, aflata intr-o vizita de stat in Norvegia, relateaza Reuters si Radio Chisinau.

Un student, catre Maia Sandu: Noua ne-a spus sa nu punem intrebari

21:30, 10.04.2024 - Un student de la Facultatea de Drept din Comrat a declarat in cadrul lecției publice ca nu se simte protejat in Republica Moldova, noteaza Noi.md. Inainte de a intra in sala de conferințe acesta a declarat ca i-a fost spus sa nu puna intrebari politice, scrie gagauzinfo.md Viitorul avocat a fost este…

Maia Sandu: "Autoritațile centrale realizeaza proiecte importante in Gagauzia"

18:51, 10.04.2024 - Autoritațile centrale din Republica Moldova investesc fonduri in localitațile din Gagauzia și implementeaza proiecte importante pentru locuitorii din autonomie. Despre acest lucru a declarat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, in cadrul unei intilniri la Universitatea de Stat din Comrat cu…

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

Maia Sandu: Moscova nu are cum sa ajunga in Moldova. Ucraina e scutul nostru și avem prieteni puternici

21:25, 06.03.2024 - Maia Sandu a declarat miercuri, in emisiunea Jurnalul de Seara, la Digi24, ca Rusia nu are cum sa ajunga cu trupele sale in Republica Moldova pentru ca Ucraina este ca un scut și va rezista in fața agresiunii ruse, precizand ca țara sa are prieteni puternici pentru ca a ales sa fie de partea lumii libere. 

Moldova vrea sa adere la UE mai devreme de 2030

09:10, 06.03.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, considera ca Republica Moldova ar putea adera la UE inainte de 2030. Intrebat cand ar putea adera Republica Moldova la UE, Grosu a spus ca președintele Maia Sandu a stabilit ca obiectiv aderarea inainte de 2030. “Acesta este obiectivul pe care ni l-am stabilit.…

Maia Sandu: „Noi nu avem nimic impotriva rusilor, ci impotriva tancurilor rusesti”

11:45, 01.03.2024 - Republica Moldova nu „se rupe” de Rusia, ci de „Rusia agresiva”, iar Chisinaul isi doreste sa vada o Rusie „pasnica si democratica” in viitorul apropiat, cu care sa construiasca „relatii bune”, a declarat joi seara, intr-o emisiune TV, presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Moscova, atac la Mircea Geoana. Ce au putut sa spuna despre adjunctul secretarului general al NATO!

08:55, 29.02.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a acuzat, miercuri, NATO ca transforma Republica Moldova intr-o „a doua Ucraina”. Rusia a venit cu un amplu comentariu referitor la Chisinau, in care, folosind cuvinte dure sau ironice, a reluat vechi acuze, demonizand conducerea prooccidentala…


Ce parere ai despre aceasta stire?