Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterul pădurii perfect rotunde din jurul unui institut de cercetare nucleară din România: „Să nu vadă cetățeanul român ce e acolo”

Publicat:

De ce un institut de cercetare nucleara este in interiorul unei paduri perfect rotunde, a fost curiozitatea mai multor romani in ultimele zile.Institutul Național de pentru Fizica și ” (IFIN-HH) este un institut de cercetare din Romania, cu sediul…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou cutremur in Romania. Seismul din noaptea de marti spre miercuri a fost resimtit in mai multe orase

09:10, 24.04.2024 - Un nou cutremur cu epicentrul in Vrancea a avut loc in noaptea de marți spre miercuri. Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs in noaptea de marți spre miercuri in Vrancea, anunța Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP). Seismul cu magnitudinea ml 3,3 a avut…

UN NOU SEISM Miercuri dimineața, a avut loc un cutremur in Romania

09:06, 24.04.2024 - Conform datelor furnizate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), miercuri dimineața, la ora locala 3:00, s-a inregistrat un cutremur ..... The post UN NOU SEISM Miercuri dimineața, a avut loc un cutremur in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Expert Chim Consum SRL, cu mai multe contracte publice, cere sa intre in insolventa!

17:10, 09.04.2024 - Expert Chim Consum SRL are incheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritatile contractante se numara unitati militare, SN Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta SA, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta,…

Cutremur in Romania, marți dimineața. Este al noualea de la inceputul lunii aprilie

13:05, 09.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs marti, la ora locala 11:28, in judetul Vrancea, zona Moldovei, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Romania zguduita de un cutremur, sambata seara: Epicentrul a fost intre Braila și Galați

13:06, 07.04.2024 - Un cutremur s-a produs sambata seara, avand epicentrul in apropiere de Braila, potrivit datelor transmise de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, scrie realitatea.net .

Cutremur azi dimineața in Romania. Ce magnitudine a avut

10:26, 05.04.2024 - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP)a anunțat ca in ziua de 05 Aprilie 2024, la ora 06:29:07 (ora locala a Romaniei), s-a produs in OLTENIA, MEHEDINȚI un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.4, la adancimea de 13.6 km. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor…

Cutremure in Romania, duminica dimineata. Ce magnitudine au inregistrat cele doua seisme

11:36, 10.03.2024 - Romania a fost zguduita de doua cutremure, in aceasta dimineața! Seismele s-au produs duminica, pe data de 10 martie 2024. Iata ce magnitudine au inregistrat, unde au avut loc, dar și ce a transmis Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP)!

Cutremur in Romania produs miercuri dimineața. Ce magnitudine a avut

07:20, 06.03.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 3 s-a produs miercuri dimineata, la ora locala 5:12, in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).


Ce parere ai despre aceasta stire?