Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Misterul 'Ochiului Dubaiului': nimeni nu știe de ce nu mai funcționează una dintre cele mai grandioase construcții din lume

Publicat:

Cu o inaltime de 250 de metri, aproape de doua ori mai mare decat , (, in araba) este cea mai mare roata Ferris din lume. Dar a incetat sa se mai invarteasca, fara nicio explicatie oficiala, ceea ce mentine viu misterul din jurul acestei instalatii gigantice, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Forma sa rotunda si jocul de lumini continua sa o distinga in jungla de turnuri imense de sticla din bogatul emirat din Golf, in inima unei insule artificiale numite Bluewaters, care gazduieste atractii turistice, restaurante sic si apartamente de lux.

Inaugurata

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

HORA acuza costurile pe care le genereaza Sistemul Garanție-Returnare și vrea amanarea acestuia "pana se va dovedi ca funcționeaza"

06:35, 22.04.2024 - Operatorii de restaurante sunt nemulțumiți de costurile suplimentare pe care le genereaza afacerilor acestora Sistemul Garanție-Returnare, prin urmare reprezentanții HORA au ieșit sa denunțe sistemul intr-o conferința de presa.

GARANȚIE-RETURNARE Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza

09:45, 01.04.2024 - Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza si sa ofere la casa contravaloarea pet-urilor... The post GARANȚIE-RETURNARE Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza first appeared on Informatia Zilei .

Secretul siluetei Cameliei Șucu. Ce face pentru a se menține in forma la 58 de ani: „Pentru mine funcționeaza foarte bine”

12:40, 22.03.2024 - La cei 58 de ani ai sai, Camelia Șucu are un corp de invidiat. Fosta soție a actionarului majoritar al FC Rapid Bucuresti, Dan Sucu, a marturisit ca nu a renunțat la dulciuri pentru a avea o silueta de vis.

Asistent virtual pentru clienți la Distribuție Energie Electrica. Ce este și cum funcționeaza ChatVolt

18:20, 15.03.2024 - Asistent virtual pentru clienți la Distribuție Energie Electrica. Ce este și cum funcționeaza ChatVolt Distribuție Energie Electrica Romania lanseaza vineri, 15 martie, ora 22:00, asistentul virtual ChatVolt, care va oferi informații rapide și actualizate privind intreruperile in alimentarea cu energie…

Val de glume dupa ce Facebook și Instagram au cazut. Elon Musk: „Daca citești aceasta postare, e pentru ca serverele noastre funcționeaza!”

18:40, 05.03.2024 - Utilizatorii rețelelor de socializare s-au indreptat spre „X” dupa ce Facebook și Instagram par sa fi cazut din nou marți seara in intreaga lume, postand numeroase glume și ironii la adresa companiei Meta a lui Mark Zuckerberg.Primul pe lista a fost rivalul Elon Musk. Acesta nu a ezitat sa invite oamenii…

Lucrarile in constructii s-au majorat cu 14,2%, ca serie bruta, in anul 2023

22:11, 20.02.2024 - Volumul lucrarilor in constructii a crescut cu 14,2% in 2023, ca serie bruta, si cu 13,8% ca serie ajustata, comparativ cu rezultatele din 2022, conform Institutului National de Statistica (INS).

„La noi funcționeaza «șocul»”! A identificat cea mai mare problema de la Sepsi: „Aici se pierd foarte multe lucruri”

15:10, 20.02.2024 - Iosif Rotariu, 61 de ani, fost fotbalist important al Romaniei, a vorbit la GSP Live despre regresul vizbil instaurat la Sepsi, formație care a ajuns la patru infrangeri consecutive in Superliga. Eșecul cu Farul, 0-1, a redeschis discuțiile despre postul neamțului Bernd Storck. Fostul fotbalist de la…

Ministrul Muncii, noi consultari pe Legea Salarizaii cu profesioniști din domenii cheie

11:51, 08.02.2024 - Consultarile pentru o lege a salarizarii cat mai echitabila și mai aproape de nevoile angajaților continua la Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale. In acest sens, ministrul Simona Bucura Oprescu s-a intalnit cu reprezentanții autoritaților și instituțiilor publice finanțate integral din fonduri…


Ce parere ai despre aceasta stire?