Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Doamna Anina, declarații surprinzătoare. Mama lui Robert spune că Bia îi „monopolizează” fiul

Publicat:

a facut o marturisire neaștepata in emisia live de Mireasa de pe 9 octombrie 2023. Mama lui Robert a dat de ințeles ca nu este mulțumita de relația rece pe care o are cu iubita fiului ei și ca nu vede, cel puțin deocamdata, posibilitatea unei casatorii in competiție, pentru ca ea considera ca Bia ii „monopolizeaza” fiul. a anunțat ca doamna Anina și Bia vor avea parte de o ieșire din casa Mireasa impreuna, pentru a lamuri situația.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai exista șanse de impacare intre Andrei și Simona de la Mireasa, sezonul 7? Foștii concurenți s-ar fi desparțit in luna februarie

20:20, 11.04.2024 - Dupa o perioada in care s-a zvonit ca nu ar mai fi impreuna, Andrei de la Mireasa, sezonul 7, a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Simona. Așa cum era de așteptat, au aparut o mulțime de reacții din partea celor care i-au apreciat pe cand erau concurenți.

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, pas important in relație! Cum sunt susținuți cei doi de doamna Anina: „Suntem mandri” / VIDEO

14:40, 23.02.2024 - Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, au facut un pas important in relație. Cum ii susține doamna Anina in prezent pe cei doi tineri indragostiți. Ce au marturisit cei trei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?