Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa, sezon 3. Ce a apărut pe contul lui Blaze, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela. Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Publicat:

Blaze, fost concurent la Mireasa, și-a luat fanii și urmaritorii prin surprindere atunci cand a publicat ceva complet neașteptat pe contul sau, la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca s-a desparțit de Izabela.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Cat de mare a crescut fiica Izabelei și a lui Blaze de la Mireasa, sezonul 3. Au devenit parinți in urma cu aproape un an: „Te divinizez” / FOTO

13:30, 04.03.2024 - Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit parinți in vara anului trecut, in luna mai. Foștii concurenți au o fetița, care le aduce bucurii la tot pasul, iar cei doi nu ezita sa posteze imagini alaturi de minunea din viața lor.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Ce mai face și cum arata Andrada de la Mireasa. Cum a aparut alaturi de Victor pe Instagram, deși se zvonea ca s-au desparțit

12:05, 13.02.2024 - Andrada și Victor de la Mireasa continua sa ofere o lecție de perseverența și iubire adevarata, chiar și dupa ce au parasit show-ul. In ciuda zvonurilor care au circulat in mediul public despre o posibila desparțire, cei doi au demonstrat ca sunt mai uniți ca niciodata.

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, reacție dura dupa ce ea și Sergiu au fost criticați pentru ca s-au desparțit: „V-am rugat sa nu jigniți”. Inca soțul ei și-a inchis contul de Instagram / FOTO

16:20, 11.02.2024 - Anunțul desparțirii dintre Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, a starnit o mulțime de reacții. Dupa ce fostul concurent a confirmat separarea, și tanara a avut o prima reacție. Doar ca, intre timp, s-ar fi trezit cu o mulțime de comentarii negative.


Ce parere ai despre aceasta stire?