Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasă pentru fiul meu Finală | Elly și Cristian, mai emoționați ca niciodată! Cum a început povestea lor de iubire

Publicat:

Au avut de înfruntat multe obstacole, dar dragostea lor a fost mai puternica ca orice. Elly și Cristian au ajuns în , hotarâți sa se casatoreasca, în ciuda faptului ca parinții lor sunt împotriva.

Emoționați pâna la lacrimi, dar fericiți ca s-au câștigat unul pe celalalt, Elly și Cristian spun ca vor face orice pentru a fi fericiți.

Vedeți cum a evoluat povestea lor e iubire, mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Eliminare cu scandal! Natalia a izbuncit și l-a pus la zid pe Cristian! De ce ar fi venit concurentul, de fapt, in emisiune: ”Este singurul lui scop” / VIDEO

21:06, 20.05.2024 - Natalia a fost eliminata din casa Mireasa, dar nu a plecat pana cand nu a spus totul! In timp ce iși pregatea bagajul de plecare, a ibzucnit și l-a pus la zid pe Cristian! Concurenta a facut acuzații grave și este convinsa care este motivul pentru care a venit in emisiunea Mireasa. Iata cum l-a aparat…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristian și Antonia s-au reintalnit in a doua zi de Paște: „Am venit mult mai ințeleapta”. Iși dorește sa ramana pana la finalul competiției

20:35, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata in urma cu mai bine de o saptamana de la Mireasa, dar astazi ea și Cristian s-au reintalnit. Concurentul a cerut ca iubita lui sa revina in competiție, iar concurenta spune ca este pregatita sa se intoarca, de aceasta data mult mai ințeleapta.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Jador, declarație de iubire pentru noua lui iubita, Oana Ciocan: „In dragoste nu exista multe cuvinte”. Cat de fericiți sunt cei doi / FOTO

14:46, 06.04.2024 - Jador și noua lui iubita nu formeaza un cuplu de mult timp, dar manelistul este convins ca Oana Ciocan este femeia pe care și-o dorește langa el toata viața. De cand s-au afișat pentru impreuna și au confirmat, astfel, zvonurile despre relația lor, cantarețul nu ezita sa iși exprime dragostea pentru…

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa sezonul 9. Ce i-a zis psihologul Eduard Puiu doamnei Daniela dupa afirmațiile despre Andrada și Laura

12:50, 27.02.2024 - Doamna Daniela a suparat-o pe Laura dupa ce a afirmat ca o blocheaza pe Andrada, caci in persoana ei, Cristian gasește calitați pe care și le dorește de la o femeie. Iubita tanarului a considerat ca mama spune ca ea nu le are, motiv pentru care a plans.


Ce parere ai despre aceasta stire?