Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Adrian crede că tânărul este ”batjocorit” de ceilalți concurenți. Pe cine a luat în vizor

Publicat:

Dupa proba Cabina telefonica, la care Adrian de la Mireasa sezon 5 a rezistat peste 8 ore, tatal concurentului a sunat pentru ca a fost deranjat de modul in care ceilalți participanți s-au purtat cu fiul lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Mireasa, sezon 8. Cum a raspuns Daria, dupa ce s-a speculat ca s-ar fi casatorit in secret cu Adrian. Cei doi vor fi nași

12:10, 18.03.2024 - Pe grupurile de Facebook destinate emisiunii Mireasa au aparut zvonuri cum ca Daria și Adrian s-ar fi casatorit in secret. Fosta concurenta a sezonului 8 a infirmat speculațiile și a explicat cum ea și iubitul ei pot fi nași la o nunta care are loc vara aceasta.

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, decizie neașteptata! Ce hotarare au luat cei doi foști concurenți / FOTO

09:11, 03.03.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt foarte activi pe rețelele sociale, in urma participarii in emisiunea de la Antena 1. EI bine, cei doi foști concurenți au luat, acum, o decizie neașteptata cu care și-au uimit fanii. Iata postarea facuta de tanara pe contul de Instagram, dar și de ce au…

Cine sunt cei doi foști concurenți de la Mireasa care au fost prezenți la inmormantarea lui Gabi Stangau. Ce mesaje au transmis

14:05, 22.02.2024 - Gabi Stangau, un celebru violonist din Maramureș, s-a stins din viața la doar 32 de ani intr-un tragic accident. Miercuri, 21 februarie 2024, a avut loc inmormantarea artistului unde au fost prezenți și doi foști concurenți din casa Mireasa.

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.


Ce parere ai despre aceasta stire?