Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent și va lipsi la următoarele meciuri

Publicat:

Veste, am putea spune, șocanta legata de antrenorul echipei UTA, . El a suferit un infarct in timpul meciului pe care UTA l-a caștigat... The post a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent și va lipsi la urmatoarele meciuri appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rednic s-a ținut de cuvant, folosește formula de baza. Rareș Pop incepe pe banca cu Dinamo

20:35, 12.05.2024 - Mircea Rednic spunea la conferința de presa de vineri ca va trimite in teren cei mai buni jucatori pe care-i are la dispoziție in jocul... The post Rednic s-a ținut de cuvant, folosește formula de baza. Rareș Pop incepe pe banca cu Dinamo appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Vrem locul 7 și la ce lot avem il meritam”

21:15, 28.04.2024 - Mircea Rednic a facut o scurta analiza a jocului caștigat de UTA pe terenul formației Poli Iași și spune ca vrea ca gruparea aradeana sa... The post Mircea Rednic: „Vrem locul 7 și la ce lot avem il meritam” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții”

14:50, 20.04.2024 - Mircea Rednic se pregatește de duelul cu fostul antrenor al echipei UTA, Gyuszi Balint, intr-un meci in care gruparea aradeana intalnește luni seara, la Ploiești,... The post Regretul lui Rednic: „Noi am jucat in și știți in ce condiții” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fotbal: In cele doua meciuri jucate in aceasta etapa din campionat, juniorii de la AFCS Progresul Calarași Gara au obținut o victorie și au suferit o infrangere!

15:40, 26.03.2024 - La finalul saptamanii trecute, echipele de juniori U9 și U11 de la AFCS Progresul Calarași Gara au jucat in partidele programate in Campionatul Județean de Fotbal Juniori Cluj, ambele pe teren propriu. Prima care a jucat a fost echipa de juniori de la grupa U11, echipa care in urma unei prestații mai…

Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar”

21:46, 18.03.2024 - Mircea Rednic a parut furios dupa victoria senzaționala pe care UTA a reușit-o cu FC Voluntari. A fost un meci care l-a consumat foarte mult... The post Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Premiera medicala la Timișoara. Operație complexa la inima, facuta de medici unui copilaș de 1 an

13:15, 13.03.2024 - Operație realizata in premiera naționala la Timișoara. Medicii au facut o ablație prin radiofrecvența unui baiețel de numai 1 an și 4 luni, intr-un spital... The post Premiera medicala la Timișoara. Operație complexa la inima, facuta de medici unui copilaș de 1 an appeared first on Special Arad · ultimele…

Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali

19:05, 08.03.2024 - Ibrahima Conte revine ca titular la UTA dupa o absența de patru etape. Mircea Rednic a ales o formula de start cu trei fundași centrali... The post Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic: „Pana acum i-am tot pacalit, dar acum chiar e o finala”

18:10, 08.03.2024 - Este de departe cel mai important meci al sezonului pentru UTA. A venit chiar la ultima etapa a sezonului regular, sezon la capatul caruia UTA... The post Mircea Rednic: „Pana acum i-am tot pacalit, dar acum chiar e o finala” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?