Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Badea, ATAC mizerabil la adresa soţiei lui Klaus Iohannis

Publicat:

Realizatorul TV a vorbit, la Antena 3, despre obiceiul lui , sotia presedintelui ales, de a merge la scoala, in fiecare zi, pe jos.

"Multa lumea a vazut cum s-a dus la munca, a doua zi dupa alegeri, pe jos. Multa lume admira modestia. Pana la urma, oamenii cu sase case sunt foarte modesti, ei merg pe jos.

Pana acum, reperul meu de modestie era , care are bani, dar conduce un harb de Dacie. este un al model de modestie, are bani, dar merge pe jos", a spus .

Citeste si: Reacția dezumflata a lui Mircea…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Scenariul lui Piedone: Burduja, chemat la Cotroceni sa 'arunce prosopul' / Reacția candidatului PNL

11:50, 29.05.2024 - Candidatul PUSL la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri, la Antena 3, ca in opinia sa președintele Klaus Iohannis l-a chemat la Cotroceni pe candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, sa-i ceara sa-l lase pe Nicușor Dan sa caștige. Burduja a negat.

Ciolacu spune ca a discutat cu Iohannis despre sistemul Patriot pentru Ucraina: „Urmeaza sa luam o decizie in CSAT”

14:06, 14.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti, la Brașov, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema donarii unui sistem de rachete Patriot in Ucraina, precizand ca o decizie in acest sens se va lua intr-o ședința a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.„Am avut o discutie cu presedintele Romaniei.…

Va da Romania un sistem Patriot Ucrainei? Marcel Ciolacu: Ministrul apararii are retineri mari

16:10, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminica seara, 12 mai, la Antena 3, ca ministrul apararii, Angel Tilvar, are serioase rezerve cu privire la posibilitatea ca Romania sa furnizeze Ucrainei un sistem de aparare Patriot, dar a precizat ca decizia va fi luata in CSAT.„Suntem trei state cu sistemul Patriot,…

Mircea Badea a rabufnit dupa ce a aflat de pensionarea lui Klaus Iohannis din invațamant: 'Cum?! 20 de ani n-a trecut pe acolo'

19:25, 01.05.2024 - Mircea Badea a rabufnit dupa ce a aflat de pensionarea lui Klaus Iohannis din invațamant: 'Cum?! 20 de ani n-a trecut pe acolo'Mircea Badea a vorbit, in cadrul emisiunii ”In Gura Presei” de la Antena 3 CNN, despre pensia pe care o va primi Klaus Iohannis, dupa ce și-a depus cererea de pensionare…

Mircea Badea, despre modificarile surpriza din cadrul emisiunii „In gura presei”: De doua duminici la rand, am zis ca in a doua parte a emisiunii, macar jumatate din emisiune, sa mai ridicam nivelul, de la glodul și pacla cotidiana a preocuparilor in alta

13:46, 09.04.2024 - Mircea Badea, cunoscutul gazetar și prezentator al emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 CNN, a facut o declarație surprinzatoare in cadrul programului sau, anunțand o schimbare de abordare pentru ediția de duminica a emisiunii.

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Catalin Cirstoiu, subtil la adresa rivalilor: "Eu aș reprezenta cu onoare Bucureștiul"

22:46, 20.03.2024 - Candidatul comun al PSD și PNL la Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, a vorbit la Antena 3 CNN despre modul cum se raporteaza el la candidatura pentru primaria Capitalei spre deosebire de adversari.

GSP: Reacția lui CTP dupa prestația Simonei Halep și scandalul izbucnit aseara: „«Tractorista» Wozniacki"

12:30, 20.03.2024 - Cristian Tudor Popescu a reacționat in aceasta dimineața dupa revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Romanca a pierdut in turul 1 la Miami, in primul meci dupa 17 luni, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA).


Ce parere ai despre aceasta stire?