Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minţile sclipitoare din Teoria Big Bang

Publicat:

Un nou serial in care geniile sunt personaje principale si relatiile sociale capata o cu totul alta forma debuteaza la postul , astazi, de la ora 21.00.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kadirov cere Rusiei sa atace Estonia cu rachete Kinjal pentru "a le baga mințile in cap estonienilor"

12:15, 17.05.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov a cerut atacarea Estoniei cu rachete hipersonice rusești Kinjal dupa ce statul baltic a adoptat o lege care vizeaza activele rusești inghețate, informeaza Kommersant.

Capcana ambalajelor: Cum sunt manipulați copiii sa aleaga alimentele nesanatoase. „Companiile le aleg pentru ca stiu ca vor capta mintile tinerilor”

11:35, 02.05.2024 - Companiile alimentare recurg la tactici „lipsite de etica”, folosind culori stralucitoare și personaje din desene animate pentru a manipula copiii sa iși doreasca dulciuri și chipsuri, conform unui raport citat de The Guardian.

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

De ce nu iși poate pierde Catalin Botezatu mințile intr-o relație! Designerul face declarații despre viața amoroasa / VIDEO

22:51, 21.03.2024 - Catalin Botezatu ne explica de ce nu iși poate pierde mințile intr-o relație. Designerul face declarații exclusive despre viața amoroasa, dar vorbește și despre verticalitate și ne povestește cum "starpește" fluturașii din stomac.

„Spoofing”, cea mai noua escrocherie din Romania! Poliția se confrunta cu un val de victime

17:25, 17.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma, dupa ce s-a confruntat cu un val de plangeri venite din partea romanilor inșelați printr-o noua escrocherie. Vezi in randurile de mai jos cum sa te protejezi de ”Spoofing”. „Spoofing” este cea mai noua escrocherie din Romania! Mințile criminale din țara noastra…

Zodiile care vor primi o lovitura de la viața in aprilie 2024. Pentru ei, veștile nu vor fi prea bune

10:21, 12.03.2024 - Cu toții avem probleme, ele fac parte din viața noastra, fie ca vrem sau nu. Ceea ce este important este cum reacționam atunci cand ne confruntam cu ele. Din nefericire, luna aprilie se anunța a fi una ghinionista din acest punct de vedere pentru unele zodii. Zodiile care vor avea parte de dificultați…

TikTok ar putea fi interzis in Statele Unite ale Americii / Mike Pence: 'China otraveste mintile copiilor'

17:35, 10.03.2024 - Presedintele Joe Biden a anunțat ca va semna o lege care acorda grupului chinez ByteDance aproximativ sase luni sa cedeze populara aplicatie video scurta TikTok, daca aceasta va trece in Congres, in timp ce rivalul sau, Donald Trump, si-a exprimat ingrijorarea cu privire la interzicerea serviciului…


Ce parere ai despre aceasta stire?