Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministerul de Externe: Avertizare de ploi și ninsori în Bulgaria. Harta zonelor afectate

Publicat:

avertizeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Bulgaria ca joi si vineri o parte insemnata a teritoriului bulgar va fi afectata de precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare. Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie a emis coduri de atentionare meteorologica.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM: Cod galben de vant in noua județe și in București, pana sambata seara | HARTA

11:45, 04.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila in orele urmatoare, in noua judete si in Municipiul Bucuresti.

Vant puternic in mai multe zone din țara. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea in București

11:25, 29.03.2024 - Vantul va avea intensificari, vineri, in cea mai mare parte a țarii. Rafalele vor fi mai puternice la munte, in zona inalta. Meteorologii au emis inclusiv o atenționare COD GALBEN. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri dimineața, prin intermediul unei informari meteo, emise…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Avertizare meteo de vreme rea in toate regiunile tarii: Ploi abundente și ninsori la munte, in urmatoarele 48 de ore

10:31, 13.03.2024 - Avertizare meteo de vreme rea in toate regiunile tarii: Ploi abundente și ninsori la munte, in urmatoarele 48 de ore Avertizare meteo de vreme rea in toate regiunile tarii: Ploi abundente și ninsori la munte, in urmatoarele 48 de ore Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri 13…

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Risc de inundații in mai multe județe din țara. Lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor

12:21, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare risc de inundații in mai multe județe din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul specialiștilor!

Meteorologii anunța ploi, vant, dar și NINSORI/ Zonele pentru care ANM a emis COD GALBEN – HARTA

10:50, 12.02.2024 - Dupa mai multe zile cu temperaturi primavaratice, vremea se schimba simțitor, in intervalul urmator. Sunt anunțate ploi și intensificari ale vantului, in mai multe zone ale țarii, iar la munte, mai ales la altitudini inalte, precipitații sub forma de ninsoare. Specialiștii Administrației Naționale de…

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!


Ce parere ai despre aceasta stire?