Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Minciuni și scadal în plină campanie electorală. Asistenta socială din Sireți NU A FOST DEMISĂ din funcție

Publicat:

, care este si candidat pe circumscriptia uninominala cu numarul 20 din Straseni, s-a pomenit in centrul unui scandal mediatic umflat artificial de opozitie si presa afiliata acesteia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Campanie electorala plina de jigniri in SUA. Biden și Trump se insulta reciproc: „Un ratat dezechilibrat” / „Un nemernic fara margini”

10:35, 19.05.2024 - Campania electorala din Statele Unite devine tot mai tensionata, pe masura ce se apropie momentul alegerilor prezidențiale. Donald Trump nu inceteaza din a-l jigni pe Joe Biden, insa nici actualul președinte nu se lasa mai prejos.

CCR, decizie de ultima ora privind comasarea alegerilor din 9 iunie: Hotararea vine in plina campanie electorala!

15:36, 14.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a tranșat, marti, sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu Ordonanța de Urgența a Guvernului privind organizarea alegerilor din 9 iunie.

Primaria Capitalei cumpara bariere anti-SUV de 630 de mii de lei in plina campanie electorala

12:20, 14.05.2024 - Bucureștiul cumpara bariere anti-SUVPeste 630 de mii de lei cu TVA este suma pe care Administrația Strazilor București este gata sa o dea pe niște bariere modulare mobile metalice. Dispozitivele sunt capabile sa reziste la impactul cu autovehicule grele de peste 7 tone. Aceste bariere urmeaza sa fie…

Zi decisiva la CCR: Judecatorii se pronunța in plina campanie electorala pe comasarea alegerilor

07:10, 14.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) dezbate, marti, sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu Ordonanța de Urgența a Guvernului privind organizarea alegerilor din 9 iunie.

Sebastian Burduja depune plangere penala in plina campanie electorala

11:45, 08.05.2024 - Dupa ce s-a trezit ca i-au fost vandalizat afișele electorale, candidatul PNL la Primaria Generala, Sebastian Burduja, anunța ca va depune plangere penala. Burduja spune ca tragerea la raspundere a faptașilor este doar o chestiune de timp, deoarece in zona sunt camere de supraveghere care au surprins…

Eliberarea din funcție a unor angajați din sistemul de asistența sociala: prrecizarile ministerului Muncii

14:55, 05.04.2024 - Ministerul Muncii și Protecției Sociale a venit cu precizari privind informațiile din spațiul public despre eliberarea din funcție a unor angajați ai sistemului de asistența sociala, ca urmare a implementarii reformei „Restart”. Reforma sistemului de asistența sociala „Restart” prevede preluarea competențelor…

1,5 mld. lei de la bugetul de stat pentru primarii, in plina campanie electorala

16:05, 06.03.2024 - Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat programul ce vizeaza realizarea de sisteme de alimentare cu apa, canalizare si epurare a apelor uzate, pentru care a fost alocat un buget de 1,5 miliarde de lei.

Ceban: „Cei din PAS au intrat iar in campanie electorala, impart minciuni in corturi. Rog cetațenii sa-i intrebe unde sunt vremurile bune”

19:05, 25.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, acuza PAS ca „a intrat intr-o noua campanie electorala”. „Acești oameni impart minciuni in corturi, in locațiile amenajate de municipalitate și modernizate din banii municipali. Eu ii sfatui sa mearga cu cortul in vama, unde protesteaza agricultorii, in fața la instituțiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?