Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Milionarul Alin Popa, mort într-un accident de maşină, lasă în urmă o avere impresionată şi o afacere de succes

Publicat:

, mort ieri intr-un accident de masina, lasa in urma o avere de peste 20 de milioane de euro si o companie cu o cifra de afaceri estimata la 150 de milioane de euro. Il plang acum sotia si fiul Edy, student. La fel cum il plange tot orasul Brad, acolo unde s-a nascut si unde l-au purtat astazi zeci de tiruri ale firmei. 

Zeci de masini si tiruri ale companiei construite din temelii de Alin Popa au astazi o misiune speciala. Duc acasa trupul milionarului mort ieri intr-un accident de masina.

Alin Popa a murit ieri, pe drumul…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

A condus baut și a intrat cu autoturismul in mașina care circula in fața sa. Barbat din Cugir, reținut de polițiști

11:36, 12.05.2024 - A condus baut și a intrat cu autoturismul in mașina care circula in fața sa. Barbat din Cugir, reținut de polițiști Un barbat de 47 de ani din Cugir a fost reținut de polițiști dupa ce a condus sub influența bauturilor alcoolice și a provocat un accident rutier. Potrivit IPJ Alba, la data de 11 mai…

Un șofer beat a provocat un accident grav pe autostrada și a fugit: Surpriza polițiștilor cand au deschis mașina

17:05, 10.05.2024 - Un tanar in varsta de 27 de ani a fost reținut dupa ce a provocat un accident la nodul rutier A1 cu A6 joi și și-a continuat deplasarea. Ulterior, polițiștii au descoperit ca șoferul era sub influența alcoolului și posibil drogat, gasind in mașina sa o punga cu substanțe interzise.

Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital

19:15, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre un motociclist și o mașina. Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Șimand... The post Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(video) Accident nocturn in capitala: O mașina s-a rasturnat la ieșirea din oraș

11:35, 14.04.2024 - Accident nocturn in capitala. O mașina de model Toyota Prius s-a rasturnat la pe bulevardul dacia, la ieșirea din oraș. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe o rețea de socializare.

Decizie surprinzatoare in cazul studentei la Medicina al carei prieten minor a provocat un grav accident cu mașina sa

18:41, 08.04.2024 - Judecatoria Huși a decis ca Ioana Birladeanu, studenta la Medicina, sa poata reveni la cursuri, deși a fost plasata in arest la domiciliu pentru favorizarea faptuitorului și incredințarea vehiculului unei persoane fara permis.

Ocolul Silvic Baia Sprie se pregatește de campania de impadurire

12:00, 28.03.2024 - Angajații Ocolului Silvic Baia Sprie din cadrul Direcției Silvice Maramureș au inceput scosul puieților forestieri de brad din pepiniera silvica Mogoșa, inaintea campaniei de impaduriri de primavara. Cei 22 de mii de puieți forestieri au varsta de 5 ani. Regia Naționala a #Padurilor – #Romsilva produce…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Accident cu pagube materiale, in Alba Iulia: Un tanar baut a intrat cu mașina intr-un gard

11:55, 22.03.2024 - Accident cu pagube materiale, in Alba Iulia: Un tanar baut a intrat cu mașina intr-un gard Accident cu pagube materiale, in Alba Iulia: Un tanar baut a intrat cu mașina intr-un gard Un tanar baut a provocat joi dimineața un accident rutier in Alba Iulia. Șoferul a pierdut controlul asupra mașinii și…


Ce parere ai despre aceasta stire?