Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miliardarul Yusaku Maezawa şi un grup de artişti, primii turişti care vor zbura în jurul Lunii, în 2023

Publicat:

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa, care a facut avere din comertul online cu articole vestimentare si este un avid colectionar de arta contemporana, va fi primul turist spatial ce va fi trimis intr-o calatorie in jurul Lunii de compania privata americana SpaceX.

Citeste articolul mai departe pe tvr.ro…  

Sursa articol: tvr.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maluma, printre primii artiști confirmați la Neversea 2024

22:01, 09.05.2024 - Maluma, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, și Nick Carter de la Backstreet Boys se numara printre primele nume confirmate la ediția din acest an a Neversea, care se va desfașura intre 4 și 7 iulie 2024 la Constanța.

Primii artiști confirmați la NEVERSEA 2024

12:00, 09.05.2024 - Neversea are loc intre 4-7 iulie 2024 la Constanța. Cei care nu și-au achiziționat inca un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea o pot face de pe neversea.com/tickets.

Fotoreportaj: Costinestiul isi deschide portile pentru primii turisti (FOTO+VIDEO)

08:35, 27.04.2024 - Cu sosirea zilelor mai calduroase, statiunea Costinesti din judetul Constanta a dat startul sezonului estival, atragand primii turisti dornici de relaxare si distractie la malul marii. Ieri, 26 aprilie 2024, numerosi vizitatori au pasit in gara. Costinestiul, renumit pentru atmosfera prietenoasa, isi…

Știrile Antena Stars. Primii artiști confirmați la „Beach, Please!”. Selly a declarat ca Anitta va canta pe scena din Costinești: „Mai urmeaza și alte anunțuri”

19:15, 10.04.2024 - Selly, unul dintre cei care se ocupa de „Beach, Please!” promite ca festivalul de anul acesta va fi cel puțin la fel de spectaculos precum cel de anul trecut. Wiz Khalifa urmeaza sa vina pentru prima data in Romania, la fel și Anitta.

Pregatiri pentru primii turiști: forfota muncitorilor pe plajele de pe litoralul romanesc

11:15, 23.03.2024 - Primii turiști de pe litoral sunt așteptați in minivacanța de 1 Mai, așa ca se fac pregatiri intense: plajele sunt nivelate dupa furtunile din iarna, iar pe nisip sunt create oaze de verdeața.

APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari

11:01, 19.03.2024 - Vremea calda din zilele trecute a produs, cel putin asa se pare, un disconfort in casele unor satmareni. Primii tantari si-au facut simtita prezenta. The post APARIȚIA ȚANȚARILOR Satmarenii semnaleaza aparitia primelor “roiuri” de tantari first appeared on Informatia Zilei .

Șoferul de 19 ani mort langa Sebeș, descoperit la 4 ore dupa tragedie, de localnici. Agenții trimiși la accident au spus ca n-au gasit victime sau martori

13:15, 16.03.2024 - Un tanar de 19 ani a murit vineri, la Petrești, in Alba, dupa ce s-a rasturnat cu mașina și a fost aruncat de la volan. Portalul local de știri Alba24 scrie ca dupa tragedia de langa Sebeș polițiștii sosți primii la locul accidentului l-au cautat in zadar pe șofer, timp de 4 ore.Primii oameni ai legii…

Cum au „furat” francezii originea cartofilor prajiți? Puteți afla la Frietmuseum din Bruges

10:05, 10.03.2024 - Originea cartofilor prajiți este disputata intre Franța și Belgia. Primii se pot lauda cu denumirea din engleza – varianta americana, in orice caz – „french fries”, dar cei din urma au plusat și au inventat chiar un muzeu dedicat arhicunoscutului preparat. Frietmuseum se gasește in Bruges, capitala…


Ce parere ai despre aceasta stire?