Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miliardar român celebru, ameninţat de fosta iubită cu dezvăluiri şocante. "Pentru ultima oară am fost proastă"

Publicat:

se lupta cu in instanța pentru cuantumul pensiei alimentare. a postat un mesaj dur la adresa miliardarului dupa termenul de vineri, 22 noiembire: "Voi ieși și eu, dupa mult timp de tacere, cu dezvaluiri".

Un celebru MILIARDAR de la noi a pierdut procesul cu fosta iubita. Va plati lunar o pensie alimentara de 1.000 DE EURO

"Astazi ne-am judecat. Pentru ultima oara... in dosarul ordonanței de inceput in luna iunie. Decizia s-a amanat pentru luni. Tot luni, voi ieși și eu, dupa mult timp de tacere, in presa cu dezvaluiri. De ce am tacut pana…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Dezvaluiri șocante in presa franceza: „Jucatorii contesta alegerile lui Boloni. Metz se destrama in cel mai prost moment posibil!”

14:30, 06.04.2024 - Agenția RMC Sport scrie ca atmosfera in vestiarul lui Metz e foarte tensionata, inaintea meciului de la Brest. „Boloni e tot mai contestat de fani, dupa ce l-a amendat pe portarul Oukidja, iar jucatorii se autogestioneaza in speranța ca vor salva situația critica” Zile agitate la Metz, cu Ladislau Boloni…

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! Ce a putut face magnatul cu propria avere. Marturia care va surprinde pe toata lumea

08:16, 15.03.2024 - Dezvaluiri socante facute de Ion Tiriac! S-a aflat ce a putut sa faca magnatul cu propria sa avere. Ion Tiriac este al doilea cel mai bogat roman in 2024, cu o avere de aproximativ doua miliarde de dolari.Vezi AICI ce a putut sa faca Ion Tiriac cu propria sa avere..

„Feroce și fara mila”: Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii sa le arate cadavrele

16:05, 01.03.2024 - Un individ care și-a injunghiat mortal fosta iubita și l-a ucis pe barbatul cu care se intalnea aceasta, intr-un atac „feroce și fara mila”, a fost condamnat la inchisoare pe viața in Anglia.


Ce parere ai despre aceasta stire?