Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miley Cyrus schimbă "tactica de joc"! A renunţat la pozele deocheate şi acum îşi oripilează fanii

Publicat:

schimba "tactica de joc". Vedeta a renuntat la pozele deocheate, iar acum îsi oripileaza fanii de pe retelele de socializare.

În ciuda faptului ca imaginea este importanta pentru un artist, Miley nu pare sa puna pret prea mare pe acest lucru. Cyrus a postat o imagine cu unghiile ei care sunt total neîngrijite. Imaginea a reusit sa-i stârneasca pe prietenii virtuali ai vedetei, iar comentariile au curs minute în sir.

, pe numele adevarat , s-a nascut pe 23 noiembrie 1992…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce obișnuia sa faca Adina Buzatu la intalniri? Obiceiul care ii enerva pe cei din jurul sau: „Am renunțat la asta” VIDEO EXCLUSIV

16:15, 02.05.2024 - Adina Buzatu este una dintre cele mai apreciate creatoare de moda, fiind specializata in vestimentația masculina. In anul 2006 a lansat un concept care a ajuns sa fie cunoscut in scurt timp in intreaga țara. Vedeta a devenit in scurt timp un reper in materie de eleganța și rafinament. Așadar, munca…

Andreea Marin a renunțat la dieta dupa ce a slabit 20 de kilograme. Ce a facut-o pe „Zana” sa lase acest obicei

16:25, 18.04.2024 - De la dieta stricta la o viața moderataDupa mai mult de un an de regim alimentar controlat și colaborarea cu un medic nutriționist, Andreea Marin a ajuns la concluzia ca a atins forma dorita și ca este momentul sa adopte un stil de viața mai echilibrat. Vedeta a explicat ca, deși inițial a fost o provocare…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.


Ce parere ai despre aceasta stire?