Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Bendeac a comis-o! Cum a fost filmat după ce a ieșit să se distreze în oraș! Imaginile te lasă MASCĂ! – VIDEO

Publicat:

A facut-o lata și totul a fost filmat! , juratul de la ”iUmor”, s-a distrat ce s-a distrat, insa a ajuns protagonistul unei filmari pe care au ajuns sa o vada nu doar amicii sai, ci o țara intreaga. Distracția surprinsa pe inregistrarea video difuzata de cancan.ro – despre care s-a aflat ca […] The post Mihai Bendeac a comis-o! Cum a fost filmat dupa ce a ieșit sa se distreze in oraș! Imaginile te lasa MASCA! - VIDEO first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Principalul rival al lui Erdogan, pe poziții radical diferite: Hamas este o organizație terorista, a comis acte de terorism (VIDEO)

00:36, 29.04.2024 - Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, un rival al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, numește Hamas un grup terorist și spune ca Turcia este "profund intristata" de masacrul din 7 octombrie, intr-un interviu acordat CNN.

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Baza de date pentru monitorizarea dealerilor de droguri. Cand se inființeaza registrul național. Legea a fost promulgata

21:06, 25.03.2024 - Baza de date pentru monitorizarea dealerilor de droguri. Cand se inființeaza registrul național. Legea a fost promulgata Legea prin care devine operațional Registrul traficanților de droguri a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis. Politia va avea posibilitatea sa cunoasca, supravegheze si…

Convocat la 18 ani in naționala Angliei, dupa ce i-a lasat masca pe toți in Premier League

17:45, 19.03.2024 - Kobbie Mainoo (18 ani) a fost convocat la naționala de seniori a Angliei, promovat dupa ce fusese selectat inițial in lotul reprezentativei U21. Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Urmatoarea ediție: vineri, 29 martie, ora 14:00. ...

Cum l-a filmat Delia pe Catalin Bordea, la iUmor. Asta face comediantul cand camerele nu sunt ‘pe el’: „Cum poti?”

20:45, 15.03.2024 - Delia l-a dat de gol pe Catalin Bordea. Artista l-a prins pe colegul ei de la iUmor intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut. S-a aflat ce face juratul cand nu este filmat. Ce reacție a avut cand a vazut ca este filmat, nu se aștepta. Ce face Bordea in pauze la iUmor […] The post Cum l-a filmat Delia…

iUmor sezonul 16, 3 martie 2024. Vladyslav Kryvonogov și Alona Prasolova au lasat publicul masca. Cheloo: „Apreciez munca”

20:26, 03.03.2024 - „Imi plac lucrurile extraordinare. Magia extraordinara”, marturisește Vlad Magicianul inainte de a urca pe scena iUmor. „Nu doar cu mainile, și cu gura, cu diferite parți ale corpului.”

Doi barbați din Ighiu, suspectați in legatura cu un furt comis la o ferma

12:35, 29.02.2024 - Doi barbați din Ighiu, suspectați in legatura cu un furt comis la o ferma Doi barbați, in varsta de 18 și 36 de ani, sunt suspecți intr-un caz de furt de la o ferma din Ighiu.  Potrivit reprezentanților IPJ Alba, polițiștii Postului de Poliție Ighiu au depistat doi tineri, de 18 și 36 de ani, din comuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?