Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii promit vreme frumoasă de Paşte

Publicat:

Foto: newsprom.ruPotrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi cerul va fi variabil.

Termometrele vor indica în nord 23°C pe parcursul zilei și 5°C noaptea. În centrul țarii temperatura aerului se va ridica ziua pîna la 24°C, iar noaptea va coborî pîna la 6°C. În sud se vor înregistra 24°C ziua, iar noaptea vor fi 7°C.

Vîntul va sufla din sud-est, cu o viteza de 2-7 m/s, presiunea atmosferica va fi normala.
 


SURSA: NOI.MD
Autor: Alina Popescu-Para

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Condiții meteo in localitați din județul Alba

12:11, 04.05.2024 - Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Condiții meteo in localitați din județul Alba Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Meteorologii anunța vreme frumoasa in noaptea de Inviere, in județul Alba. Cerul va fi mai mult senin și temperaturile se vor situa intre…

Prognoza meteo de Paște. Ce spun meteorologii

09:30, 04.05.2024 - Sunt prognozate ploi de Paste in jumatatea vestica a țarii, in timp ce in rest va fi vreme frumoasa, cu maxima de 25 de grade Celsius. „In ziua de duminica, de Paste, in jumatatea estica a țarii, vom avea o vreme frumoasa. In partea de vest, este posibil ca, la nivel local, sa consemnam averse, ...…

Vreme frumoasa in ajun de Paște: Cate grade ne promit meteorologii

08:45, 04.05.2024 - Meteorologii anunța pentru acest weekend vreme frumoasa pe intreg teritoriul țarii. Astazi, vantul va sufla inca racoros din sectorul de nord, iar in restul zilelor - de la sud slab la moderat.

Anunț ANM! Meteorologii au actualizat prognoza. Cum va fi vremea in noaptea de Inviere și in ziua de Paște: "Temperaturile..." 

22:40, 03.05.2024 - Meteorologii anunța ca, de Paste, sunt prognozate ploi in jumatate de tara, in timp ce in restul teritoriului prognoza arata o vreme frumoasa. Ce temperaturi se vor inregistra in noaptea de Inviere.

ANM: Ploile si vijeliile se extind in mai multe zone ale tarii. Cum va fi vremea pe litoral

17:15, 01.05.2024 - Meteorologii anunta ca ploile si vijeliile se extind in mai multe zone ale tarii chiar inainte de Paste. Oana Paduraru, meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie, a anuntat la ce trebuie sa ne asteptam din punct de vedere al vremii in zilele care urmeaza, potrivit stiripesurse.ro."Nu…

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Val de cutremure noaptea trecuta, in Napoli. Oamenii au ieșit panicați pe strazi

10:55, 04.04.2024 - Un cutremur puternic s-a produs in Napoli in dimineața zilei de joi, 4 aprilie. Potrivit datelor furnizate de INGV, doua evenimente s-au inregistrat la primele ore ale dimineții, primul la 7:14 dimineața cu o magnitudine de 2,9 pe scara Richter și adancimea estimata la 3 km, iar cel de-al doilea la…

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?