Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii prognozează averse puternice și răcirea bruscă a vremii. Când va ploua torențial

Publicat:

Meteorologii prognozeaza averse puternice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul țarii, insoțite și de o scadere brusca a temperaturii aerului. Astazi, insa, ne mai putem bucura de vreme frumoasa.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ploi in mare parte din țara și ninsori la munte, la altitudini mari, pana maine, anunța meteorologii. Cum va fi vremea la București

10:20, 25.04.2024 - Meteorologii au emis joi o informare meteorologica de ploi și vijelii, valabila pana vineri dimineața, 26 aprilie. Potrivit ANM, va ploua in special in sudul, centrul și estul țarii, iar la munte, la altitudini de peste 1500 m, va fi lapovița și ninsoare.In intervalul 25 aprilie, ora 10.00 – 26 aprilie,…

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovița și ninsoare. Unde va fi in continuare cald

07:40, 16.04.2024 - Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunța ca valorile termice scad fața de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crișana și Maramureș, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei.

Soare și cer parțial noros: Meteorologii prognozeaza o zi stabila și placuta

07:15, 16.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul variind de la senin la parțial noros. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este de așteptat ca vremea sa ramana uscata, cu o probabilitate foarte scazuta de precipitații.

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Shimbare brusca a vremii! Unde va ploua zile la rand, chiar din acest weekend

18:50, 01.03.2024 - Vești rele de la meteorologi. Specialiștii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile și au dezvaluit cum va fi vremea in toata țara. Unde vin ploile pentru cateva zile și unde va fi cald și bine. Romanii vor avea parte și de un fenomen extrem. Romania, cuprinsa de praful saharian Un val de praf…

PROGNOZA METEO – Vremea pana la jumatatea lunii martie. Cat de mult va ploua

12:40, 19.02.2024 - Ne apropiem cu pași repezi de primavara calendaristica. Ultimele zile au adus in Maramureș temperaturi de primavara, lucru ce-i drept cam anormal pentru perioada din an in care ne aflam. Insa meteorologii vin acum cu vești noi legat de ce ne așteapta in final de februarie, inceput de martie. In saptamana…

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Innorat și cu șanse de ploaie: Meteorologii prognozeaza temperaturi intre minus zero și șase grade Celsius

07:18, 03.02.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați sporadice de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?