Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii, avertisment de ultimă oră. Vine gerul în România. Ce zone sunt vizate

Publicat:

Primavara intarzie sa apara, iar vremea de iarna continua sa ne dea batai de cap. Un val de aer rece urmeaza sa loveasca Romania. In majoritatea regiunilor se preconizeaza ploi, iar la munte sunt așteptate ninsori și lapovița. Primavara se lasa așteptata Luni, 22 martie, vom avea parte tot de temperaturi mici, conform Administrație Naționale […] The post Meteorologii, avertisment de ultima ora. Vine gerul in Romania. Ce zone sunt vizate appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand vine vara in Romania. Anuntul oficial a fost facut, temperaturile cresc brusc

08:35, 17.05.2024 - Vremea a fost foarte instabila in ultimele saptamani. Primavara a inceput cu temperaturi de vara, iar acum, in mijlocul lunii mai, avem temperaturi mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada. Din fericire, meteorologii vin cu vești bune. Cand se incalzește vremea Meteorologii de la Administrația…

Zapada in plina primavara pe Transalpina. Avertisment pentru șoferi

09:25, 15.05.2024 - Iarna și-a facut simțita prezența pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din Romania. Transalpina este acoperita de un strat consistent de zapada in urma ninsorilor cazute noaptea trecuta.

Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu și galben de ploi in mai multe zone din Romania. Care sunt județele vizate 

16:30, 05.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis un cod portocaliu și un cod galben de ploi pentru mai multe județe din Romania. Meteorologii anunța fenomene meteo precum descarcari electrice, intensificari ale vantului și grindina.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Avertisment ANM de ultim moment! Cupola de foc peste Romania

11:50, 12.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Cupola de foc peste Romania! Meteorologii prognozeaza ca un nou val de caldura va cuprinde Europa și va afecta și țara noastra in acest weekend. Se estimeaza ca luni, pe data de 15 aprilie 2024, temperaturile vor atinge…

Cand revine primavara in Romania, dupa ninsori si ger. Meteorologii au facut anuntul mult asteptat

09:00, 07.03.2024 - Romania este in continuare sub avertizarile venite de la ANM, referitoare la noi fenomene de meteo de vreme rea, și valori termice scazute. Dar, aceasta situație nu va ține mult, așa ca meteorologii anunța cand revine primavara in Romania, dupa ninsori si ger. Ciclonul mediteranean aduce ninsori și…


Ce parere ai despre aceasta stire?